Animal Crossing dagboek – dag 29

Mijn probleem is als volgt:

A. Om aan bomen te schudden moet je twee lege handen hebben.
B. Om bijen te vangen moet je een schepnetje in je handen hebben.

Het gaat telkens mis bij de overgang van A naar B. Zodra ik een bijenkorf heb gevonden en de bijen woedend op me af komen, begin ik te rennen. Alsof mijn leven ervan af hangt. Ik ren totdat ik op een redelijk veilige afstand ben. Vervolgens klik ik naar het optie menu om het schepnetje erbij te pakken. Maar dankzij het fantastische tweede schermpje van de Nintendo DS gaat de actie in het spel ondertussen gewoon door. Terwijl ik het schepnetje erbij pak zie ik op het tweede scherm de hele zwerm bijen dreigend op me af komen.

Onze vaste bezoeker 3R!K informeert me dat het wel mogelijk is om dan nog een bij te vangen zonder gestoken te worden. Als je maar snel genoeg bent. Blijkbaar ben ik nog niet snel genoeg, meer zal ik er vandaag niet over zeggen.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 28
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 30
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 112
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 35

7 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 29

 1. Mithrandir

  Kan je niet blijven rennen terwijl je de boel selecteerd? :) Beetje multitasking red je toch wel.. :P

    /   Beantwoorden  / 
 2. 3R!K

  heb je wfc dan moet je maar langskomen in mijn dorp heb in de museum mijn bij rond lopen :)

  btw als ze om je hoofd heen zoemen dan kan je nog met je schepnetje slaan als ze je prikken.

  suc6

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Nee als je in de inventory zit kun je alleen maar toekijken. Het valt me nog mee dat je niet gestoken wordt als je daarmee bezig bent.

  Maar goed, het MOET dus gewoon mogelijk zijn als 3R!K er wel eentje gevangen heeft. Ik blijf het proberen. Het lukte me nog niet echt om met het schepnetje te slaan terwijl ze aan het prikken zijn. Misschien drukte ik in de paniek op het verkeerde knopje. Of hij stond nog in ‘stylus mode’. Valt me wel op, als je iets met de stylus hebt gedaan gebeurt er de eerste keer dat je op een knop drukt nog niets. Behalve dat bovenin het symbooltje verschijnt dat je op besturing met knopjes bent overgeschakeld.

  Volgende keer zal ik m’n schepnetje met de knoppen selecteren.

  Ik wil ook een bij in het museum! :p

    /   Beantwoorden  / 
 4. 3R!K

  ja dat is wel erg irritant soms maar ik maak eigenlijk helemaal geen gebruik van de stylus ermee :o

    /   Beantwoorden  / 
 5. Pirendo

  Als je je invertory aanzet kan je niet gestoken worden

    /   Beantwoorden  / 
 6. karina

  je kunt ze gewoonweg vangen alleen niet te snel en niet te traag.

    /   Beantwoorden  / 
 7. celeste

  als je onder een boom staat (een denneboom)dan heb je even tijd om je net te pakken wel goed onder de boom

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.