Online spelletje: Second Person Shooter Zato


In een first person shooter kijk je door de ogen van de hoofdrolspeler. In een third person shooter zie je jezelf van een afstandje vanuit een zwevende camera. Maar wat is in hemelsnaam een second person shooter? Simpel: een schietspel waarin je jezelf bekijkt door de ogen van je tegenstander.

Sony maakte ooit een horrorspel waarin de hoofdrolspeler zichzelf kon zien door de ogen van de zombies. Second Person Shooter Zato pakt dat gegeven en werkt het verder uit. Hier lopen de vijanden niet alleen op je af, ze klimmen op elkaars schouders, vallen uit de lucht of proberen je in verwarring te brengen door op hun handen te lopen. Bij twee of meer vijanden wordt het scherm automatisch gesplitst. Op die manier bekijk je jezelf soms door vier paar ogen tegelijk. Net zo verwarrend als het klinkt, maar dat maakt Second Person Shooter nu juist uniek.

Ik moet wel toegeven dat ik halverwege ben afgehaakt. Het begin van het spel is leuk omdat er steeds nieuwe vijanden worden geïntroduceerd, maar later valt Second Person Shooter steeds vaker in herhaling. Met minder levels had dit een beter spel kunnen zijn, maar zorg dat je in ieder geval blijft spelen tot de slim bedachte eindbaas in wereld 2-6. (Let op: om Second Person Shooter te spelen heeft je browser wel de Unity plugin nodig).

Speel: Second Person Shooter Zato

Bekijk alle Online Spelletjes

Dit spel spelen met een controller? Download JoyToKey!

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe trailer The Conduit (Wii first person shooter)
Lees ook:Online spelletje: Transmover
Lees ook:Hudson maakt first person shooter voor Wii Ware
Lees ook:Horrorspel Outlast dropt je ongewapend tussen de monsters
Lees ook:Kijk dit: demonische first person shooter Devil Daggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.