Online spelletje: Transmover

Als je met je magische pistool op een blok schiet, dan wisselen jij en het blok van plaats. Een simpele gimmick, maar het maakt van Transmover een blokkenschuifspel als geen ander. O het lijkt misschien op andere spellen die je kent waar ook blokken in voorkomen, maar omdat je de blokken hier teleporteert activeert Transmover delen van je hersenen waarvan je het bestaan niet eens wist.

Zoals alle goede puzzelspellen begint Transmover eenvoudig. De instructies zijn weliswaar in het Japans, maar de levels zijn op zo’n manier ingedeeld dat iedere nieuwe gimmick wordt geïntroduceerd met een simpel praktijkvoorbeeld. Dat is maar goed ook, want het spel introduceert nogal wat gimmicks. Net als je doorkrijgt hoe het teleporteren ongeveer werkt met normale blokken, introduceert het spel blokken die maar van één kant beschoten kunnen worden. Daarna volgen exploderende blokken, blokken die je maar één keer mag verplaatsen en ronddraaiende spiegelblokken waarmee je in bochten kunt schieten.

Op die manier weet Transmover knap te voorkomen dat de latere levels (zestig zijn het er in totaal) in herhaling vallen. Het ziet er niet uit en de muziek werkt op je zenuwen, maar wat zijn deze puzzels verslavend! Lopen doe je met de cursortoetsen en schieten met de WASD-knoppen. Als je jezelf weer eens onbedoeld hebt ingebouwd druk je op R om het level te herstarten.

Speel: Transmover

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: Totem Destroyer 2
Lees ook:Online spelletje: Perfect Balance
Lees ook:Online spelletje: Hatetris
Lees ook:Online spelletje: Super Puzzle Platformer Plus
Lees ook:Online spelletje: Totem Destroyer

Eén reactie op “Online spelletje: Transmover

  1. Rens

    In het opties menu staan een optie om alles in het engels te zetten, dat is iets begrijpelijker voor de meeste mensen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.