Super Mario-handdoeken in de Amerikaanse sterrencatalogus


Super Mario-handdoeken! Amerikaanse Nintendo-fans hebben jarenlang gemopperd dat wij in Europa zoveel geluk hadden met onze gratis cadeautjes in de sterrencatalogus, maar in de twee jaar dat Club Nintendo inmiddels open is in Amerika is de schade behoorlijk ingehaald. Neem eens een kijkje in de Amerikaanse sterrencatalogus om jaloers te worden op hun aanbod.

Het leuke aan deze handdoekenset is dat ze zo stijlvol zijn ontworpen. Rustige ontwerpen in twee kleuren. Je zou ze gerust in de keuken kunnen hangen zonder meteen voor nerd uitgemaakt te worden.

[g.forum]

Lees ook:Amerikaanse Nintendo-buttons om jaloers op te worden
Lees ook:Wii SNES-controller in de sterrencatalogus
Lees ook:Nintendo’s sterrencatalogus verdwijnt over 1 week
Lees ook:Twee nieuwe Wario Ware spellen voor Nintendo DS
Lees ook:De Angry Video Game Nerd bespreekt ‘s werelds eerste spelcomputer

6 reacties op “Super Mario-handdoeken in de Amerikaanse sterrencatalogus

  1. Kikujiro

    Nou ja, zo enorm is het aanbod ook alweer niet, maar je hebt gelijk, wel leukere artikelen dan in de Nederlandse Sterrencatalogus. Ik ben sinds gisteren lid van de Japanse Club Nintendo, maar ik heb nog maar 45 punten. Reden van mijn registratie is de 25th Anniversary wedstrijd waarmee je o.a. het felbegeerde King of Games T-shirt kunt winnen. Anyway, ook in de Japanse catalogus staan niet zoveel artikelen (1 pagina), maar wat ze hebben is dan wel weer stukken leuker.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik vergeet steeds dat de Europese catalogus de laatste tijd ook een paar leuke items heeft. Ik denk nog steeds terug aan die magere jaren met alleen maar ringtones en bureaubladachtergronden met eens in de zes maanden een handvol ‘echte’ cadeautjes. Maar momenteel hebben we het inderdaad niet zo heel slecht getroffen. :)
      .
      *Telt nog eens na of hij echt geen 7000 sterren heeft voor een SNES-controller.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Niki

    “Je zou ze gerust in de keuken kunnen hangen zonder meteen voor nerd uitgemaakt te worden.”

    Waarom zou je mensen in je keuken toelaten die games geen warm hart toedragen?

    :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Touché ;) Maar ik bedoelde meer dat ik ze zelf op zou hangen. Sneller dan bijv een full color reproductie van Super Mario Galaxy of iets dergelijks.

        /   Beantwoorden  / 
  3. G.Tom

    Heb vandaag Super Mario 25th Anniversary gehaald… wat een miskoop! Het boekje wat erbij zit stelt echt helemaal niets voor. Er zit welbetreffend één schets bij, en de rest is een lijst van de spellen die zijn uitgekomen, in welk jaar, en Miyamoto’s commentaar in anderhalve zin erbij. De “Soundtrack” bevat “Klassiekers” zoals “Coin” en “1-Up”, wat inhoudt dat je de desbetreffende geluiden hoort uit Super Mario Bros. 1. De game zelf is gewoon Super Mario Bros All-Stars, zonder enige vorm van verbetering. Het geluid klinkt houterig en de besturing werkt niet op een Wiimote. Ik ga hem morgen meteen terugbrengen, denk ik. Liever New Vegas als dit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het voelt inderdaad alsof je All-Stars voor heel veel geld uit de Virtual Console hebt gedownload. Meer is het niet. De enige geschikte kopers zijn imo:
      .
      - Mario-freaks die het leuk vinden om een mooi rood doosje op de plank te hebben en een paar van Miyamoto’s schetsen te bekijken (het zijn er meer dan één!)
      .
      - Gamers die de spellen nog nooit hebben gespeeld. (Al is het goedkoper om de NES-versies voor 4 x 5 euro uit de Virtual Console te halen).
      .
      Ik val zelf in de eerste categorie dus ik heb niet echt spijt van mijn aankoop, maar het is absoluut een luie port van Nintendo. Remakes met NSMB-graphics waren leuker geweest, maar het mocht natuurlijk weer niets kosten.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.