Wii SNES-controller in de sterrencatalogus


Ik had verwacht dat Nintendo Super Mario’s vijfentwintigjarige jubileum in Europa pas over twee jaar zou vieren (het spel lag tenslotte pas bij ons in de winkel op 15 mei 1987), maar de Japanse releasedatum in 1985 blijkt ook op ons continent reden voor een feestje. En hoe! Het item uit de Japanse sterrencatalogus waar ik het meest jaloers op ben is nu ook in onze sterrencatalogus verkrijgbaar: de Super Famicom-controller voor de Wii. Alleen heet hij bij ons gewoon de Wii Super Nes Traditionele Controller en wordt hij geleverd in een doosje dat er precies zo uitziet als de echte verpakkingen van SNES-accessoires in de jaren negentig. Ik voel al nostalgische kriebels als ik alleen maar naar het plaatje kijk. Het ding kost 7000 sterren… die ik momenteel niet heb. Snik. Als iemand me zijn exemplaar wil verkopen of ruilen voor een spel, mail me dan op erik punt roggeveen apenstaartje blog punt nl. We worden het vast wel eens over een leuke deal!

Andere exclusieve goodies in de sterrencatalogus zijn een gouden racestuur voor Mario Kart Wii, een DS-hoesje in de vorm van Mario’s pet, Mario’s pet voor op je eigen hoofd en een schuimrubberen vraagtekenblok dat “authentieke geluiden” maakt. Als ik genoeg sterren had bestelde ik ze allemaal.

[g.forum]

Lees ook:Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus
Lees ook:Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus
Lees ook:Nog meer Animal Crossing spullen in de sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus
Lees ook:Kirby droomdeken in de sterrencatalogus

30 reacties op “Wii SNES-controller in de sterrencatalogus

  1. Mithrandir

    De takken na 10 jaar eindelijk iets wat de moeite is in die pest catalogus. Half jaar terug nog gecheckt, toen had ik nog 10.000+ punten, nu:

    Huidige sterrensaldo 0
    Sterren die op het einde van september 2010 vervallen 0
    Totaal aantal verdiende sterren sinds registratie 15330

    Prutssite…ze zijn verlopen :(

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Wauw dat is helemaal erg. Ik heb er tenminste nog twee notitieblokken mee kunnen bestellen voordat mijn punten zouden verlopen. Die houdsbaarheidsdatum op sterren is echt waardeloos. Hoe moet je nu ooit in een jaar tijd 7000 punten sparen als ieder spel maar 250 sterren oplevert? De enige oplossing is om de spellen pas te registreren op het moment dat je iets wilt bestellen. Dat doe ik dus ook, maar dan nog heb ik bij lange na niet genoeg.

        /   Beantwoorden  / 
      1. rick

        het maakt niet uit of je spellen later registreerd. elk spel heeft een houdsbaarheidsdatum. deze staat vermeld op de sterren blaadjes. beetje vreemd dat zoiets verloopt maar dat doen ze waarschijnlijk om oude spellen te laten vervallen. zo kun je ook geen gamecube spellen meer registreren.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kikujiro

          Probeer nu op de website van Nintend een aantal spellen te registreren, maar krijg het niet voor elkaar. Op de pagina voor de productregistratie staat dat je naast de pincode van het spel ook een veiligheidscode in moet voeren. Nou, geen veiligheidscode te bekennen (en ook geen invulscherm). Waardeloos zeg.
          .
          Leest trouwens ook op de website dat die kaartjes met sterren maar 3 1/2 jaar geldig zijn (zie ook reactie hierboven).

            /   Beantwoorden  / 
  2. Zaaltje

    Wow dat is wel heel balen! In een keer zo veel moois weg! Beetje gek dat ze niet laten weten als er sterren verlopen (doen ze wel alleen sturen geen herinnering ofzo)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jeffrey

    1200 punten… Helaas Erik, anders had ik hem zeker aan jou willen verkopen! (wel voor alle tekeningen van je AC dagboek natuurlijk! geintje :P )

    Helaas kan je ook geen sterren naar iemand overmaken :(

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wouwter

    Ik kan je wel een code van Pokemon SoulSilver geven, maar ik neem aan dat het wat meer punten scheelt dan dat, of niet? :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Haha, ja. Met alle nog ongeregistreerde kraskaartjss die hier nog liggen kom ik ongeveer op 3000 sterren. Maar toch bedankt voor het aanbod. ;)

        /   Beantwoorden  / 
  5. G.Tom

    Damn… net al m’n sterretjes uitgegeven aan de Super Mario Galaxy OST…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      *haha* Ik ook! De gouden of de platinum versie?

        /   Beantwoorden  / 
      1. G.Tom

        De platinum natuurlijk, niets dan het beste voor m’n Mario collection ^^

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kikujiro

          Precies! Die heb ik ook. Ik had net niet genoeg en heb toen maar wat uit de Virtual Console gedownload om toch de platinum versie te kunnen bestellen. Oh! Kijk voor de gein eens op de Amerikaanse eBay site om te zien hoeveel er al voor die CD geboden wordt.

            /   Beantwoorden  / 
          1. G.Tom

            O.o Ik kan hiermee heel rijk worden…. maar lang genoeg wachten…

              /  
  6. The Dude

    Je zou moeten kunnen betalen in sterren aangevuld met euro’s. Ik had genoeg punten voor het vraagtekenblok, maar heb ze nét gebruikt voor een… Wii Sports Resort beachballset :( Het gouden stuurtje is ook wel kek, maar je kan natuurlijk altijd een spuitbusje kopen en zelf aan de slag gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Piratus

    Kijken als ik nog genoeg punten uit kan persen voor zo iets.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Gulzt

    shit, ik had je er ook wel een kado kunnen doen, als nintendo niet al m’n punten had weggesnoept :S

      /   Beantwoorden  / 
  9. Piratus

    Zelfs met een hele stapel kaartjes kom ik nog maar op 4000 uit? welke toffe games zijn er die ik gemist heb om zoveel te krijgen?

      /   Beantwoorden  / 
  10. Kikujiro

    7000 sterren… en hoeveel sterren krijg je voor een Wii spel? 200? Dan zou je dus 35 Wii spellen moeten hebben gekocht, nog niet eens rekening houdend met het feit dat sterren ook nog eens t.z.t. vervallen of (als je de kaartjes niet meteen registreert) na verloop van tijd minder waard worden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. G.Tom

      Die vijfendertig heb ik wel, maar dan komt er OOK nog eens bij dat die codes 3 jaar naar de aanschaf niet meer geldig zijn als je ze nog niet hebt geregistreed. Daar kwam ik op de pijnlijke manier achter toen ik die OST wilde kopen, en al m’n bewaarde cube en GBA bonnetjes nutteloos bleken te zijn.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erik

        Denk eerder dat dat geldt voor spelcomputers die niet meer ondersteund worden. Nintendo kan aan de krascode immers niet zien op welke datum je een spel hebt gekocht. :p Een vier jaar oud DS-spel zou je volgens mij nog gewoon moeten kunnen registreren.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kikujiro

          Is er niet één of andere regel waarbij oudere spellen minder sterren opleveren. Als je bijv. Prof. Layton direct na aanschaf registreert krijg je 200 sterren en 3 jaar na de officiële release nog maar 100 bijvoorbeeld? Ik meende dat ik daarover ooit eens iets gelezen heb.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Erik

            Ik kan er niks over vinden. Zie nu ik de algemene voorwaarden doorblader wel staan dat geregistreerde sterren 24 maanden geldig blijven ipv 12. Dat maakt het al iets realistischer om er 7000 te sparen.
            .
            Het aantal sterren hangt af van de oorspronkelijke adviesprijs:
            .
            “Registratie software: prijs minder dan € 29 = 100 sterren, prijs € 29-49 = 200 sterren, prijs > € 49 = 250 sterren (verwachte verkoopprijs)”
            .
            *Volgens mij* was het vroeger 500 sterren voor een gamecube-spel en 250 voor een GBA-titel… of vergis ik me nu heel erg?

              /  
          2. G.Tom

            Het was 250 voor een cubespel en 250 voor een GBA game, en nadat ik een mailtje stuurde naar Nintendo dat ik die kaarten niet kon gebruiken verklaarden ze dat ze niet meer geldig waren omdat ze ouder waren als 3 jaar.

              /  
  11. Kikujiro

    Heb het even nagekeken en voor Gamecube spellen kreeg je destijds 250 punten. Voor het registreren van de console 500 punten.
    .
    Oh ja… dat was denk ik wat ik bedoelde… het aantal spellen hangt af van de oorspronkelijke prijs.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Inno Vation

    Nu zie ik op Ebay de Super Famicom controller voor 50 euri (gratis versturen)
    http://cgi.ebay.nl/Wii-SUPER-FAMICOM-CLASSIC-CONTROLLER-JP-IMPORT-/330468996245?pt=Video_Games_Accessories&hash=item4cf17cb495#ht_1664wt_704

    Maar het vreemde is dat er staat: YOU NEED JAPANESE VERSION NINTENDO WII CONSOLE TO PLAY THIS GAME. Is de hardware dan ook regio gebonden?

    Ach, als je wilt zien hoe het eruit ziet?

    http://www.youtube.com/watch?v=2HGalTWwQ1k

      /   Beantwoorden  / 
  13. Piratus

    er was toch ook iets dat je niet al je punten tegelijk in kon vullen toch?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Games/consoles dubbel registreren kan ook niet. Als je al een keer een Wii of bepaald Wii spel hebt geregistreerd, lukt je dat met een nieuw kaartje niet nog een keer (kreeg altijd kaartjes van vrienden/broer).

        /   Beantwoorden  / 
  14. mark

    Godver, geniaal dat SNES ding, die wil ik!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Mithrandir

    Ik spaarde die 15000+ punten over bijna 10 jaar. Destijds blijven ze altijd geldig, wat mij betreft ook terecht.

    Me levenswerk is nu weg ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.