De derde Bloodrayne wordt een handgetekend 2D platformspel


De eerste twee Bloodrayne-spellen waren onopvallende (hoewel wel opvallend bloederige) 3D beat’em ups voor de PS2/Xbox/GameCube-generatie. Bloodrayne: Betrayal is het derde spel in de serie. En nu komt het: deze ziet er wel interessant uit. Betrayal wordt een downloadbaar platformspel van ontwikkelaar Wayforward. Op de Wii heeft Wayforward met A Boy and his Blob en Batman: The Brave and the Bold een reputatie opgebouwd voor het maken van fraaie handgetekende 2D graphics. Bloodrayne wordt hun eerste spel voor de Xbox 360 en PS3, en het lijkt erop dat ze de extra rekenkracht gebruikt om de graphics nóg mooier te maken. Meer effecten, meer laagjes in de achtergrond, meer sprites tegelijk op het scherm, meer particles… gewoon meer van alles, eigenlijk. De eerste indruk van iedereen die deze trailer ziet is ‘Castlevania’ (waarschijnlijk ook dankzij de galmende orgelmuziek), maar dan wel de mooiste Castlevania die je ooit hebt gezien. Bloodrayne: Betrayal staat gepland voor 30 augustus op PSN en 31 augustus op XBLA.


Kijken op YouTube


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:3DS-spel Mighty Switch Force komt naar de Wii U
Lees ook:Adventure Time voor de 3DS is een eerbetoon aan Zelda II
Lees ook:A Boy and his Blob naar pc, PS4, Vita, Xbox One
Lees ook:Retro-platformspel Shovel Knight voor 3DS, Wii U en pc
Lees ook:WayForward werkt aan nieuwe Double Dragon voor XBLA en PSN

2 reacties op “De derde Bloodrayne wordt een handgetekend 2D platformspel

  1. Wormpaul

    En toch heb ik beide delen gespeeld, zeker deel 2 met die foute nazi’s die je moest afmaken was verslavender dan je zou verwachten van z`n spel.
    .
    Grappig dat ze z`n “oude” serie toch weer leven in gaan blazen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Hm, dat had ik niet verwacht. Ik herinner me dat ik destijds een paar trailers bekeek en die zagen er allemaal erg middelmatig uit. Het was geen Devil May Cry of God of War om het maar zo te zeggen. Maar goed, soms kunnen b-games ook heel vermakelijk zijn om met het verstand op nul doorheen te spelen. Dit was er dan blijkbaar zoeen.
    .
    Naar ik begreep was er 2 of 3 jaar geleden ook een PSP-versie van Bloodrayne in ontwikkeling, maar die is uiteindelijk geschrapt. Dit wordt dus de 2e poging om de serie nieuw leven in te blazen. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.