Xbox360 misschien al weer sneller te koop dan iedereen denkt.

Goed nieuws voor iedereen die nog geen Xbox360 heeft weten te bemachtigen. Veel sites, waaronder deze, meldden een paar dagen geleden nog dat er pas half december weer nieuwe exemplaren beschikbaar zouden zijn. Andere bronnen hadden het zelfs pas over begin januari. Maar dat is allemaal niet waar! Aldus countrymanager xbox Paul Naber.
Volgens Paul zullen er vanaf nu wekelijks nieuwe exemplaren van de Xbox360 verkrijgbaar zijn. "Hierover bestaat veel verwarring. Ik kan je melden dat wij iedere week opnieuw leveren. Sterker nog, op de lanceerdatum (2 december) hebben wij al een lading verscheept." Dat zou dus betekenen dat er op dit moment alweer nieuwe Xbox360′s onderweg zijn naar de winkels. Voor iedereen die er graag eentje wil hebben is het misschien geen slecht idee om deze week af en toe eens binnen te lopen bij de plaatselijke speelgoedwinkel en/of gameshop.

Paul Naber meldt verder nog dat hij erg tevreden is over de lancering, Amerikaanse toestanden, mensen kropen onder de rolluiken door, ook de spellen en accessoires lopen erg goed etcetera etcetera. Het standaard positieve babbeltje dus, voor mensen met countrymanager xbox als functie-omschrijving.

Lees ook:Xbox360 enige console die eind dit jaar geld gaat opleveren
Lees ook:Xbox360 pas vanaf februari weer fatsoenlijk verkrijgbaar
Lees ook:Microsoft noemt Kassa-uitzending over Xbox 360 “flauw”
Lees ook:Microsoft past plannen niet aan na uitstel PS3
Lees ook:436.000 impulsaankopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.