Schilderen met geluid in Beat Sketcher voor PlayStation Move


Iedereen die over twee weken Kung Fu Rider koopt voor bij zijn nieuwe PlayStation Move-controller (wat overigens een barslecht spel schijnt te zijn – geen aanrader!) krijgt daar een gratis demo bij van Beat Sketcher. Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar Stephen Totilo geeft vandaag een leuke demonstratie op Kotaku. Beat Sketcher is een muzikaal tekenprogamma wat inhoudt dat iedere lijn die je trekt geluid maakt. De spelregels zijn nog niet erg duidelijk en Totilo’s tekening klinkt nergens naar, maar het idee is nu al bijzonder. Ik ga er zonder meer vanuit dat iemand (waarschijnlijk een Japanner) over een paar weken een filmpje online zet waarin hij een Zelda-medley speelt terwijl hij de Mona Lisa schildert.

Leuk detail: Stephen Totilo kan de verfkleur veranderen door zijn huiskamer als palet te gebruiken. Hij houdt de controller voor een bos bloemen om groen te selecteren en voor zijn shirt als hij grijs nodig heeft. Wat een geniaal idee voor een tekenprogramma!

En voor de volledigheid: Gametrailers’ mini-review van Kung Fu Rider. Koop dit spel vooral niet, het klinkt alsof de besturing amper normaal functioneert.

[g.forum]

Lees ook:Een race door de stad op bureaustoelen in Kung-Fu Rider
Lees ook:Draadloze bereik Wii U-controller waarschijnlijk beperkt tot één kamer
Lees ook:‘Super Guide’, of New Super Mario Bros. Wii op de automatische piloot
Lees ook:De vernieuwing die Miyamoto miste in Twilight Princess en Mario Galaxy
Lees ook:Sony bedenkt Get Together logo voor non-gamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.