The Another World (Studio Ghibli RPG) is nu ook een PS3-spel


Dus daarom hebben we zo lang niets gehoord over The Another World voor de Nintendo DS (het spel dat wordt geleverd met een gebonden boek vol toverspreuken en tussenfilmpjes van Studio Ghibli). Ontwikkelaar Level 5 is stiekem bezig geweest met een PlayStation 3-versie. Wanneer het al vaak uitgestelde spel nu eindelijk wordt uitgebracht is volgens Famitsu nog steeds niet bekend. Ook over de DS-versie wordt niet gesproken, dus laten we er voorlopig maar vanuit gaan dat de bijzondere RPG ook nog steeds gepland staat voor Nintendo’s draagbare spelcomputer. (Al weet ik stiekem al voor welk platform ik hem dadelijk ga kopen – Studio Ghibli animaties zie je toch liever op een groot scherm).

[g.forum]

Lees ook:Kijken: eerste trailer The Another World op de PS3
Lees ook:Bevestigd: PS3-versie van Ni No Kuni komt naar Amerika
Lees ook:The Another World: screenshots en een foto van Het Boek
Lees ook:Trailer: The Another World’s grote boek
Lees ook:Trailer met spelbeelden van The Another World

4 reacties op “The Another World (Studio Ghibli RPG) is nu ook een PS3-spel

  1. Kars

    Sow dat is lang geleden inderdaad.. ik moest er laatst nog aan denken, ik vond het toenertijds echt een spel met veel potentie. Ik koop hem dan fijn op de DS, wegens gebrek aan een PS3;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Apart… ik vindt Studio Ghibli meer bij Nintendo passen. Maar inderdaad, als beide versies hetzelde zijn, zou ik ook eerder voor de PS3 versie gaan. Ik vraag me wel af of deze spellen (Okamiden incluis) nog goed zullen gaan verkopen, nu de 3DS eenmaal is aangekondigd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. piratus

      de eerste 3d Studio Ghibli film?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Erik

      Misschien dat sommige van die spellen nu wel de overstap maken. Of ze komen uit in twee versies, zoals in de beginperiode van de DS vaak gebeurde. Toen vond ik het vreselijk, al die GBA spellen met een onnodige inventory op het onderste scherm, maar Okamiden met 3D graphics lijkt me eigenlijk wel tof. :)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.