Online spelletje: Compulse


Okee, hier is een interessant geval. Compulse kwam ik twee weken geleden voor het eerst tegen. Het is een simpel spelletje over een bal die bij een doel moet komen. Je plaatst vierkantjes op het veld die de bal in één van die vier richtingen 'duwen'. Er is zwaartekracht om rekening mee te houden, en in latere levels duiken er ook obstakels op. Het kwam op mij over als een behoorlijk saai spel, dus ik heb er verder niks mee gedaan.

Alleen ben ik sindsdien al door drie verschillende mensen gewezen op Compulse als een leuke suggestie voor de 'Online Spelletjes' rubriek. Dus hier zijn we dan: Compulse op games.blog.

Je mag zoveel vierkantjes gebruiken als je wilt, je kunt er zolang over doen als nodig is en je mag het net zo vaak proberen tot het uiteindelijk lukt. Nee, Compulse is geen moeilijk spel. Juist dat gebrek aan uitdaging zorgde dat het mij al snel ging vervelen. Al moet ik toegeven dat ik het wel heb uitgespeeld. Vooral het commentaar van de maker bij ieder level is een grappige blik in het brein van een spelontwerper.

Leuk? Vervelend? Speel: Compulse en oordeel zelf.

Bekijk alle Online Spelletjes

Lees ook:Online spelletje: Duck, think outside the flock
Lees ook:Online spelletje: Chat Noir
Lees ook:Online spelletje: Roboclaw
Lees ook:Online spelletje: Melbius
Lees ook:Online spelletje: Planet Basher

3 reacties op “Online spelletje: Compulse

  1. otherotter

    haha,.. je hebt wel een par systeem,.. net zoals bij golfen, dus daar kan je wel rekening mee houden,.. en dan word het iets spannender.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Blijkbaar heb ik daar toch de discipline niet voor als een spel me niet dwingt. ;) Mijn oplossing als een level niet lukte was altijd méér vierkantjes. Ik ben nooit gaan schuiven om het met zo min mogelijk voor elkaar te krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nirusu

    Inderdaad, heb gewoon iedere keer het scherm gevuld met vierkantjes en gehoopt dat het lukte. Na lvl.18 had ik er genoeg van.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.