Level 5′s Fantasy Life heeft een Europese releasedatum

fantasylife
Het is zover. We wachten er al op sinds 2009 en vandaag kondigde Nintendo eindelijk een Europese releasedatum aan voor Fantasy Life. Dit is het spel dat wordt omschreven als een kruising tussen Final Fantasy en Animal Crossing. Een spel waarin je meubels verzamelt en vriendschap sluit met je buren, maar waarin ook een wereld bestaat buiten de dorpsgrenzen. Volgens het persbericht “een enorme wereld met droge woestijnen, besneeuwde berghellingen, grotten vol piraten en meer.” In Japan was Fantasy Life al een grote hit, en binnenkort kunnen wij dus ook op avontuur.

Kijken op YouTube

Het is goed om te zien dat Level 5 de lange ontwikkeltijd ook echt heeft benut. Ik herinner me dat dit in 2009 nog een eenvoudig spelletje was met platte poppetjes op een wereldkaart, en nu kijken we naar een ambitieus driedimensionaal avontuur met handgeschilderde tussenfilmpjes, een soundtrack van Final Fantasy-componist Nobuo Uematsu en zelfs een online speelstand. Dat belooft wat voor 26 september, als Fantasy Life in de Nederlandse winkels ligt.

[g.forum]

Lees ook:Screenshots van Level 5′s “life simulator” Fantasy Life voor de 3DS
Lees ook:Final Fantasy XV komt 30 september, demo nu uit
Lees ook:Ontspannende RPG Fantasy Life stapt over naar de 3DS
Lees ook:Nieuwe trailer Final Fantasy XV
Lees ook:Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots

2 reacties op “Level 5′s Fantasy Life heeft een Europese releasedatum

  1. G.Tom

    Ahhh, eindelijk!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het zou inderdaad tijd worden. In Japan is hij al sinds 2012 te koop. Nou ja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Erg benieuwd hier naar!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.