Screenshots van Level 5′s “life simulator” Fantasy Life voor de 3DS


Nieuwe screenshots van Fantasy Life voor de 3DS. Dit spel van ontwikkelaar Level 5 heeft al een lange geschiedenis achter de rug. Het werd oorspronkelijk aangekondigd (in 2009) voor de Nintendo DS met ouderwetse 2D graphics. Een jaar later besloot Level 5 over te stappen naar de 3DS. De platte sprites en achtergronden verdwenen in de prullenbak en Fantasy Life werd opnieuw opgebouwd in 3D. Toen werd het een tijdje stil en vandaag kijken we dus naar deze nieuwe plaatjes. De graphics zijn niet drastisch veranderd, maar alles ziet er wel merkbaar frisser en gestileerder uit dan in 2010. Zijn die fruitmanden op de bovenstaande screenshot niet geweldig in hun eenvoud?

Fantasy Life wordt vaak omschreven als een RPG zonder avontuur. De prinses is niet ontvoerd, de wereld is niet in gevaar en dus kun je rustig een huis kopen, een beroep leren en klusjes opknappen voor de dorpsbewoners. Soms stuurt het spel je op kleine sidequests, maar niets dat vergelijkbaar is met de wekenlange tochten in een gewone RPG. Fantasy Life klinkt meer als een kruising tussen Harvest Moon, Animal Crossing en The Sims. In de gaten houden dus.

Het spel staat in Japan gepland voor later dit jaar. Amerikaanse en Europese versies zijn nog niet officieel aangekondigd, maar met zoveel Europese Level 5-fans (dankzij Professor Layton) kan ik me nauwelijks voorstellen dat Fantasy Life niet uiteindelijk ook onze kant op zal komen.


[g.forum]

Lees ook:Ontspannende RPG Fantasy Life stapt over naar de 3DS
Lees ook:Level 5′s Fantasy Life heeft een Europese releasedatum
Lees ook:Fantasy Life: Level 5′s nieuwe RPG gaat nergens over
Lees ook:Victorious Boxers (Hajime no Ippo) Wii trailer
Lees ook:Professor Layton 4 bevat een RPG van 100 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.