Mario Tennis naar de 3DS, wapens combineren in Kid Icarus en Dillon’s Rolling Western nu verkrijgbaar


Bekijk hieronder de tweede aflevering van Nintendo Direct. Deze webcast is eigenlijk bedoeld voor Amerikanen en daardoor niet heel erg relevant voor ons (Reggie’s grootste nieuws is dat The Last Story (verschijnt hier aanstaande vrijdag) alsnog naar Amerika komt), maar voor de liefhebbers zijn er toch een paar leuke weetjes:

  • Een korte rondleiding door de online multiplayer van Kid Icarus: Uprising. Raar eigenlijk dat een relatief obscure titel als Kid Icarus meteen een online speelstand krijgt, terwijl populaire series als Mario en Zelda het nog altijd zonder moeten doen. Dat hebben we vast te danken aan regisseur Masahiro Sakurai, die bij de Super Smash Bros.-spellen ook altijd geobsedeerd is met het aanbieden van zo veel mogelijk opties.
  • Nieuwe beelden van eShop-spelletje Dillon’s Rolling Western. Bij wijze van marketingstunt werd Dillon in Amerika tegelijk gelanceerd met dit filmpje, en in Europa… ook! Dat had je zeker niet verwacht he? In een verrassende vlaag van daadkracht heeft NoE vandaag zelfs een complete Nintendo Direct-categorie geopend in de eShop. Bekijk er trailers van al deze spellen en meer (inclusief een hele enge van horrorspel Spirit Camera). Ik ben onder de indruk.
  • En de grootste primeur: Mario Tennis Open komt naar de 3DS. Hoera? Tsja, het is moeilijk om enthousiast te worden over een serie die al 10 jaar precies hetzelfde doet, maar voor de fans is dit ongetwijfeld goed nieuws. Voor het eerst in de geschiedenis van Mario Tennis wordt er bovendien een online speelstand toegevoegd. Goed bezig Nintendo!


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Al die Kid Icarus geruchten
Lees ook:Kijken: Mario’s cloud suit en Super Guide in Super Mario Galaxy 2
Lees ook:Citaat: Yoshio Sakamoto over Kid Icarus
Lees ook:Nieuw Kid Icarus: Uprising gameplayfilmpje
Lees ook:Super Mario Bros. spelen met een tennisracket in nieuw 3DS tennis-spel

3 reacties op “Mario Tennis naar de 3DS, wapens combineren in Kid Icarus en Dillon’s Rolling Western nu verkrijgbaar

  1. Oscar

    Europa had een eigen NintendoDirect. :P
    Met EU data ed, op de Nintendo site. (Niet meer dan de Japanse met ondertitels en EU gegevens.. maar toch!)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Oh ja, ik zie het nu ook op nintendo.nl. Leuk gedaan! Zo horen we er toch een beetje bij. :) Hopelijk kan de volgende keer iemand Reggie of Iwata overhalen om een speciale Europese versie in te spreken. Het is een kwartiertje werk en ik kan me voorstellen dat Nintendo Direct dan echt een “ding” wordt waar mensen zich op verheugen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Berend Jan

    we hebben een nep geoge cloony die de eindbaas voor Nintendo EUropa is waarom spreekt die niet regelmatig een stukje in zijn frans accent engels is ook best vermakelijk :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.