Kijk dit: twee nieuwe games voor de 3DS eShop


Bekijk hieronder de trailers van Dillon’s Rolling Western en Sakurai Samurai: Art of the Sword. Met deze twee spellen, Pullblox (die ik nog niet heb geprobeerd maar die erg verslavend schijnt te zijn) en natuurlijk Freakyforms begint de eShop eindelijk een beetje op gang te komen. Het zullen misschien niet allemaal klassiekers zijn, maar ik ben blij dat Nintendo’s “achterover leunen en andere ontwikkelaars het werk laten doen”-fase voorbij is. Want dat is het aardige van deze titels: ze worden allemaal gepubliceerd door (en gemaakt in opdracht van) Nintendo zelf.


Kijken op YouTube

Eerste indruk: dit is een standaard actiespel over een gordeldier (Armadillo) die zichzelf tegen vijanden aan rolt. Maar wat in de trailer misschien niet helemaal goed naar voren komt is dat Dillon’s Rolling Western eigenlijk een Tower Defense-spelletje is. Overdag bouwt Dillon forten om ‘s nachts de aanstormende vijanden tegen te houden. Al dat rollen is alleen ter ondersteuning van de automatische kanonnen.


Kijken op YouTube

Eerste indruk: dit wordt vast zo’n spel waarvan ik na afloop zeg dat het beter had gewerkt als standaard actiespel. Sakurai Samurai bevat alle ingrediënten voor een sympathieke role playing game (een grote wereldkaart, dorpjes, simpele puzzels en grappige personages), alleen zijn alle gevechten blijkbaar zwaardvecht-minigames. Of dat leuk is zal moeten blijken, maar ik vind het nu al bijna jammer dat dit geen standaard hak-en-spring spel is à la Mystical Ninja Starring Goemon.

Beide games staan gepland voor het eerste kwartaal van 2012.

[g.forum]

Lees ook:Mario Tennis naar de 3DS, wapens combineren in Kid Icarus en Dillon’s Rolling Western nu verkrijgbaar
Lees ook:Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus
Lees ook:Nieuwe trailer zombiespel Days Gone
Lees ook:Bekijk Kingdom Hearts 358/2 Days voor Nintendo DS
Lees ook:Herprogrammeer de spelwereld in Double Fine’s Hack ‘N’ Slash

0 reacties op “Kijk dit: twee nieuwe games voor de 3DS eShop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.