Wachten op Cave Story…


“USK and OFLC have rated the game. We’re waiting on PEGI. It’ll be summer for sure.”

Nu het spel uit is in Amerika en de meeste buitenlandse blogs zijn gestopt met hun reportages is het Twitter-account van Nicalis onze enige bron van informatie omtrent de Europese verschijningsdatum van Cave Story op WiiWare. Gelukkig ben ik niet de enige die nieuwsgierig is. Het bedrijf beantwoordt aan de lopende band vragen over precies dat onderwerp. Dus: ‘USK’ staat voor Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle en verzorgt de leeftijdskeuring in Duitsland. De ‘OFLC’ is het Office of Film and Literature Classification en doet hetzelfde in Australië. Als het Pan European Game Information-instituut nu ook even opschiet staat niets de Europese release van Cave Story meer in de weg. ‘Summer for sure’ klinkt alsof het nog maar een paar weken hoeft te duren.

Lees ook:Geometry Wars: Retro Evolved 2 onderweg
Lees ook:Nog meer Cave Story, nu ook op je 3DS
Lees ook:Cave Story nu ook naar DSiWare, Orioto maakt een schilderij
Lees ook:Kijk dit: Cave Story 3D op de 3DS
Lees ook:Cave Story is bijna klaar

3 reacties op “Wachten op Cave Story…

  1. Afello

    Mooi, wachten valt mij altijd zwaar en dit heeft wel lang genoeg geduurd zo!

      /   Beantwoorden  / 
  2. berend jan

    Ik zit meer op Super Meat Boy te wachten en minder op een remake van een gratis PC game. Ik weet ook wel dat Meat Boy een flash game remake is maar toch…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Laat Edmund het maar niet horen. Ik heb hem al in meerdere interviews horen verzuchten dat hij gefrustreerd raakt als mensen denken dat SMB een remake is van Meat Boy. Blijkbaar is hij zelf helemaal niet (meer) tevreden en is SMB op zoveel manieren verbeterd dat de twee nauwelijks nog te vergelijken zijn.
    .
    Ik ben zelf ook nieuwsgieriger naar SMB vanwege de nieuwigheid, maar verheug me toch ook enorm op Cave Story. :) Ik heb hem op de pc al 6x uitgespeeld. Echt één van de beste spellen die ik ken. Ik weet dat deze WiiWare-versie wel een exacte remake wordt, maar verheug me toch alweer om hem relaxed op de bank met een goede controller te spelen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.