Reggie te gast bij Jimmy Fallon, demonstreert de 3DS


Late Night with Jimmy Fallon is een Amerikaanse talkshow die niet op de Nederlandse buis wordt vertoond. Normaal gesproken geen probleem, maar eergisteren was Reginald Fils-Aime te gast om te praten over Donkey Kong Country Returns en de 3DS. Ik verdenk Jimmy en Reggie ervan dat het hele gesprek is ingestudeerd (alsof die 3DS in Reggie’s binnenzak echt een verrassing was!) maar de verbazing op Jimmy’s gezicht als hij voor het eerst het 3D zonder brilletje meemaakt komt behoorlijk oprecht over. “Oh my God, you’ve done it!”

- Leuk detail: Fils-Aime die eerst het koordje van de Wii remote van zijn pols moet peuteren voordat hij de 3DS kan pakken. Wat een brave man is het toch.

- 1Up’s Jeremy Parish, die net als ik geen fan is van Rare’s DKC-spellen, was vorige week verrassend enthousiast over Donkey Kong Country Returns. Heb ik Retro’s nieuwe spel dan toch te vroeg afgeschreven? Wel zorgelijk dat hij in zijn preview niet kan uitleggen WAAROM Returns leuker is dan de oude spellen.

[g.forum]

Lees ook:Maak kennis met Super Kong, de Super Guide-aap
Lees ook:Donkey Kong Country Returns in 3D naar de 3DS
Lees ook:Miyamoto en Iwata fans van de muziek in Donkey Kong Country
Lees ook:Rambi keert terug in Donkey Kong Country Returns
Lees ook:Donkey Kong Country: Tropical Freeze aangekondigd voor Wii U

8 reacties op “Reggie te gast bij Jimmy Fallon, demonstreert de 3DS

  1. Kikujiro

    Misschien maken de nieuwe controls het spel een stuk interessanter? Ik las over de vergelijking met DK: Jungle Beat in het 1Up artikel. Wat mij dan wel weer zorgen baart is dat je schijnbaar weer aan het verzamelen moet (ik zag puzzelstukjes en bananen).

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Het enige wat hij concreet zegt is dat Donkey Kong nu op de grond kan trommelen (om vijanden te verdoven en verborgen schatten te vinden) door met de controller te schudden. Dat klinkt als niets meer dan een oppervlakkige toevoeging.
    .
    Als ik aan DK: Jungle Beat denk, dan denk ik vooral met een glimlach terug aan de dynamische levels vol verrassingen (slingerplanten, trampolinebloemen, glijbanen) en aan het fantastische combo-systeem waarmee je soms minutenlang sprongen en aanvallen aan elkaar kan koppelen. Als Retro die elementen heeft overgenomen ben ik HEEL ERG geïnteresseerd in dit nieuwe spel, maar dat hoorde ik Jeremy Parish nog niet zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. YamiHoshi

    “Mag ik het houden?”
    “Nee.”
    Erg droog! w

      /   Beantwoorden  / 
  4. Oscar

    Jammer van de ‘next year’ :P ..
    Ik wou dat ik al kon rondlopen met een 3DS in mn binnenzak. :P

      /   Beantwoorden  / 
  5. Shitbull55

    Haha, het publiek rekent volgens mij op een ‘Oprah momentje’ en denkt dat er een 3ds onder ieder z’n stoeltje geplakt zit :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Ik dacht precies hetzelfde…

        /   Beantwoorden  / 
  6. simon

    ben ik de enige die nog sceptisch is over de 3ds? ps: jugle beat op de cube was denk ik mijn tofste cube ervaring.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gulzt

      Ik denk dat nintendo zicht niet zo snel snijdt aan technologie, als ze niet geloven dat het degelijk en betrouwbaar is.

      Ik ben wel sceptisch over het spelaanbod. De DS heeft ook maar een handje vol goede titels (in mijn ogen) ik vrees dat de 3DS heel wat titels moet gaan aanbieden om mij tot een aankoop over te halen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.