Nieuwe trailer Fez


Hé kijk, een nieuwe trailer van Fez. Het is makkelijk om dit filmpje af te doen als de zoveelste trailer van een spel dat al vier jaar in ontwikkeling is (Fez won al in 2008 (!) een prijs voor ‘design innovation’ op het Independent Games Festival), maar ik kies ervoor om optimistisch te blijven. Fez zag er drie jaar geleden veelbelovend uit en daar is in de tussentijd niets aan veranderd. Polytron’s enige vergissing was dat de promotiecampagne veel te vroeg is ingezet. En dat er zo weinig nieuws te zien is in deze nieuwe trailer? Vast een teken dat Polytron de grote verrassingen niet wil verpesten voor toekomstige spelers.

Ondertussen was Fez afgelopen weekend speelbaar op de Penny Arcade Expo. Er zijn nog opvallend weinig hands-on verslagen, maar Sidequesting maakte dit korte verslag en 1Up schreef een paar regels over hoe de nieuwste versie gepolijster aanvoelde dan de drie jaar oude demo.

Een exacte releasedatum is nog steeds niet aangekondigd, maar Polytron houdt vol dat Fez echt dit jaar verschijnt voor XBLA.

[g.forum]

Lees ook:Polytron zegt iets over Fez
Lees ook:Tower Defense als 3D actiespel in Orcs Must Die
Lees ook:De oogst van zes Fez Fridays
Lees ook:Fez uitgesteld tot 2011
Lees ook:Street Fighter IV video’s van Arcade Beurs

3 reacties op “Nieuwe trailer Fez

  1. Berend Jan

    XBLA… tssss ik wil dit op de 3DS een perfect spel dat kan wisselen tussen 3d en 2d. Dit had nintendo moeten kopen voor ze de 3DS aankondigden en toen moeten intergreren in het system…
    .
    Het ziet er erg uit als een spel dat ik wil spelen :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Same here, maar dat station zal nu wel gepasseerd zijn. Het meest realistische alternatief lijkt me nu een pc-versie. Daar lijkt Microsoft nooit zoveel moeite mee te hebben. Ik hoop dat Polytron iets verzint want ik wil dit spel liever niet missen. :(

        /   Beantwoorden  / 
  2. Inno Vation

    Waarom krijg ik steeds een déjà vu gevoel als ik naar ‘Fez’ kijk. Is het misschien omdat het mij zo doet denken aan de game ‘Nebulus’ op de ZX Spectrum?
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=IhLVFlGwSzc
    .
    .
    .
    Ja, de Commodore 64 versie was beter, maar ik had een ZX Spectrum. :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.