Eerste trailer: Lego Harry Potter, Years 1 – 4


Het zou mij niets verbazen als dit Traveller’s Tales populairste game tot nu toe wordt. Voor het eerst kan de jonge doelgroep een Lego-spel kopen over een filmserie waar ze zelf (en niet hun ouders) mee zijn opgegroeid. Resultaat: opeens begrijpen ze alle grapjes en verwijzingen. Ja kids, Traveller’s Tales maakt inderdaad hilarische spellen. Als je maar bekend bent met het bronmateriaal. Na twee Lego-spellen ben ik zelf wel klaar met de serie, maar ik twijfel er niet aan dat Lego Harry Potter net zo lekker wegspeelt als zijn voorgangers. Wel zonde dat dit het zoveelste Lego-spel is waar bijna geen Lego in voorkomt. Het is ongetwijfeld gemakzucht, maar de hele serie zou zoveel charmanter zijn als ook de levels zichtbaar van Lego-steentjes waren gebouwd.


Directe Link

[g.forum]

Lees ook:Lachen met Lego Harry Potter
Lees ook:Lego Prince of Persia reclame
Lees ook:Gerucht: het volgende Lego-spel wordt… Lego Rock Band?
Lees ook:Lego Worlds verlaat early access, ook naar PS4 & Xbox One
Lees ook:Eerste trailer van het LEGO The Hobbit-spel

7 reacties op “Eerste trailer: Lego Harry Potter, Years 1 – 4

  1. Kikujiro

    Wat is nu eigenlijk de beste Lego game (PS3/Wii of DS)?

      /   Beantwoorden  / 
    1. MonkeyCrossing

      Ik zou zelf gaan voor wii (ik heb ook ps3) gewoon omdat die goedkoper is dan de ps3 versie. de ds versie is echter zwaar af te raden tenzij je van cheap cutscenes enzo houd.

      Of je nu starwars/indiana jones/harry potter of batman probeert. ik zou er eentje kiezen waarvan je de films hebt gezien. dan begrijp je de game beter.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    Ik vind Lego Star Wars 2 altijd nog de beste op gamecube :) ….
    .
    Als jullie je afvragen waarom ik wat minder op deze site post: Die reclame van Philips, ik weet niet wat blog.nl wil met deze reclame. Maar bezoekers afschrikken kan niet het doel zijn.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      The Original Trilogy toch? Ja dat is ook mijn favoriet (gespeeld op de GameCube maar vrijwel overal voor uitgebracht). Maar dat was ook de eerste die ik speelde, ik vermoed dat het daar ook mee te maken heeft. Al die Lego-spellen lijken verschrikkelijk veel op elkaar. Ik vermoed dat de eerste gewoon altijd de meeste indruk zal maken. De rest voelt daarna als meer van hetzelfde.
      .
      En die Philips-reclame tsja… inderdaad irritant maar ik heb er zoals gewoonlijk weinig invloed op. Het enige wat ik kan zeggen is dat de campagne volgens mij bijna is afgelopen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Berend Jan

        Wat ik zo tof vond aan juist die versie is dat het Star Wars is maar in de wereld zit nog best veel LEGO verborgen. Er zijn nog hele structuren van Lego gemaakt. Dat was bij Lego Batman en Lego Indy minder…
        .
        Deel 1 had wat dingetjes die het minder maakten voor mij, deel 2 verbeterde dat en alle delen daarna zijn minder in mijn ogen…

          /   Beantwoorden  / 
  3. Linkster/G.Tom

    Ik lig al helemaal dubbel van die trailer…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Hamtier

    ik had niet zoveel met lego idiana jones of Star wars omdat ik die films nooit heb gezien(en ook weinig intresse in)
    hopelijk wordt dit leuker voor mij ;)
    maar dat zit wel snor met de lego lol =D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.