Cavia’s met laserpistolen in G-Force

Dit is een screenshot van een cavia, vanzelfsprekend uitgerust met jetpack, laserpistool en nightvision-goggles, die het opneemt tegen een tot een killer robot-getransformeerde prullenbak. Toen ik dit plaatje zag had ik meteen zoiets van: yes! Een next-gen platformgame! Eindelijk! En toen las ik in het bijbehorende artikel dat G-Force eigenlijk een ‘het spel van de film’ is (bij een nieuwe animatiefilm van Jerry (ew!) Bruckheimer (bah!)) en opeens had ik zoiets van: oh, laat dan maar zitten. Wat eigenlijk best raar is. Ik heb al jaren geen licentie-platformer meer aangeraakt, dus al die instant-negatieve gevoelens zijn waarschijnlijk vooral gebaseerd op [N]Gamer reviews. Zijn dit soort games écht standaard middelmatig of is het mogelijk dat er af en toe een pareltje tussenzit? Klik verder voor nog twee screenshots (die er eerlijk gezegd ook niet slecht uitzien).

[games.blog forum]

Lees ook:Ubisoft’s Surf’s Up trailer
Lees ook:De konijnen jagen op de jager in indiegame Poacher
Lees ook:Deze week wel twee nieuwe Virtual Console titels
Lees ook:Gametrailers bespreekt TMNT: Turtles in Time Re-Shelled
Lees ook:Alles wat je altijd al wilde weten over No More Heroes

7 reacties op “Cavia’s met laserpistolen in G-Force

  1. cas_09

    Een knaagdier met laserguns die vecht tegen robot’s.. Ik vraag me af waarom me dat doet denken aan Ratchet and Clank? :S
    Die slijmrobot van de 3e screen doet me ook erg aan hun eerste PS3-avontuur van hun denken :|

      /   Beantwoorden  / 
  2. Linkster/G.Tom

    Lees jij N gamer erik? ik ook! ik heb ook zoiets met die spellen sinds ik lord of the rings voor de cube heb gespeeld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik ben geen trouwe lezer, maar het is wel de enige plek waar ik ook recensies lees van spellen die me absoluut niet interesseren. Maar wat was er dan zo bijzonder aan de cube-versie van Lord of the Rings?
      .
      En tegen een GOEDE Ratchet & Clank-kloon heb ik persoonlijk geen bezwaar. :)

        /   Beantwoorden  / 
  3. Berend Jan

    Ik heb laatst Wall-E bij de aldi (!!??) voor mijn Wii meegenomen voor 20 euro ofzo en de licentiegames zijn nogsteeds net zo mateloos suf en vervelend als in het 16 bit tijdperk. Alleen zijn ze nu 3d suf en vervelend. Ik vind de harry potters nog wel geinig altijd maar na deel 2 ging daar de grap ook wel vanaf…
    .
    Een filmgame over een cavia met wapens, u dat weer…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Haha, nou dat is duidelijk. ;) Over Wall-E heb ik ook nog getwijfeld omdat ik de film zo gaaf vond, maar het spel zag er bij nader inzien toch niet zo leuk uit. Goede inschatting dus.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Linkster/G.Tom

    lord of the rings: the third age was weer hack en slash nummer 54946348964169, en daarom ben ik totaal afgeknapt op filmgames.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Linkster/G.Tom

      sorry maar ik bedacht ineens wat ik er nog verder achter wilde schrijven. in lord of the rings online, hoewel, heeft turbine niet de rechten van de film gekocht, maar van het boek! dat spel is zo geweldig goed! de locaties zijn veel origneler en liggen dichter tegen tolkien zijn meesterwerk aan. en er zit geen orlando bloom in!!! YEAAAAH!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.