Gametrailers bespreekt TMNT: Turtles in Time Re-Shelled


Schande! Heiligschennis! Hoe durven ze een 6,1 te geven aan de beste beat’em up ooit gemaakt? Ja, ook ik was verbaasd door de negatieve toon van deze recensie, maar stiekem heeft Gametrailers natuurlijk wel een beetje gelijk. Aan jonge gamers die nog nooit een SNES hebben aangeraakt zou ik ook adviseren om ver bij dit spel vandaan te blijven. Turtles in Time is precies wat de recensie al zegt: een verzameling kale levels die je grotendeels speelt door eindeloos op één knop te blijven rammen. Een schoolvoorbeeld van een retrogame die simpelweg is achterhaald. Maar o boy, ik weet zeker dat iedereen die TMNT vroeger met een vriend heeft uitgespeeld (nog steeds één van mijn favoriete SNES-momenten) hem nu opnieuw gaat downloaden om herinneringen op te halen.

TMNT: Turtles in Time Re-Shelled is nu verkrijgbaar voor Xbox Live Arcade, en later (waarschijnlijk in november, als Microsoft’s timed exclusitivity is afgelopen) ook voor PlayStation Network.

[games.blog forum]

Lees ook:TMNT: Turtles in Time Re-Shelled officieel aangekondigd
Lees ook:Zo ziet Turtles in Time eruit op de Xbox 360
Lees ook:Ik kan het nog!
Lees ook:Koop deze week Outrun Online Arcade voor €6,59
Lees ook:Teenage Mutant Ninja Turtles of Persia

Eén reactie op “Gametrailers bespreekt TMNT: Turtles in Time Re-Shelled

  1. MetroidPrime

    Ik vind het jammer dat ze de arcade versie van het spel als basis voor deze versie gebruikt hebben en alle verbeteringen die in de SNES versie van het spel zaten hebben genegeerd. De SNES versie had meer levels, meer eindbazen, extra gameplay modes (Time Trial en Versus), controle over de worpen die je kon uitvoeren op de Foot Soldiers en grotere verschillen tussen de Turtles onderling.

    Mijn favoriete level was het level in de Technodrome waar je op het einde Foot Soldiers tegen Shredder aan moest gooien. Dit level kwam helaas niet in de arcade versie voor en daardoor dus ook niet in deze remake.

    Als Ubisoft de vernieuwingen uit de SNES versie had meegenomen in deze versie, dan was de score misschien iets hoger geweest.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.