Kirby droomdeken in de sterrencatalogus

sterrencat0
Terwijl we aftellen naar het einde van Club Nintendo (op 30 september verdwijnt de sterrencatalogus definitief), voegt Nintendo nog snel een paar leuke cadeautjes toe waar je je laatste sterren aan zou kunnen besteden. Vandaag bijvoorbeeld een Memory Kaartspel met Mario-plaatjes voor 3500 sterren, en een Kirby’s Droomdeken voor 4500 sterren. Die deken is mooi afgewerkt en ziet er ook lekker zacht uit, al is 70 X 100 cm wel te klein om onder te slapen. Misschien iets voor je huisdier? Mijn kat Minoes zou er vast blij mee zijn.

Hieronder nog een paar recente cadeautjes die je misschien heb gemist.


sterrencat1
Een Legend of Zelda-etui voor 4000 sterren. Groot genoeg om een 3DS in te bewaren met een paar spelcassettes, al kun je er natuurlijk ook gewoon pennen en potloden in stoppen.

sterrencat2
Terug van weggeweest: het Luigi’s Mansion 2 diorama. Nintendo had er blijkbaar nog een paar over uit 2013 – het officiële year of Luigi. Doet verder niets, maar ziet er wel leuk uit.

sterrencat3
Toen Nintendo deze golf cadeautjes een paar maanden geleden aankondigde voorspelde ik al dat de Captain Toad-lamp duur zou worden, en vroeg ik me hardop af of de Super Mario onderzetterset beter bij mijn budget zou passen. Mooi niet dus. Nintendo verkoopt deze onderzetters per stuk voor 2500 sterren. De complete set (vraagtekenblok, bakstenen, Bob-omb, vuurbloem) is dus duurder dan het nachtlampje. WTF!? De ontwerpen zijn leuk, maar hoeveel mensen hebben nu nog 10.000 sterren op voorraad?

Kijken op YouTube
Ook terug van weggeweest: de Mario Kart 7-trofeeën. Niet gemaakt van metaal, maar wel individueel genummerd waardoor het inmiddels echte verzamelobjecten zijn. Kosten nu al honderden euros (per stuk!) als je ze op eBay wilt kopen. In de sterrencatalogus zijn de Mushroom Cup, Special Cup, Leaf Cup, Shell Cup en Banana Cup verkrijgbaar voor 5000 sterren per stuk. (Uitpakfilmpje van YouTube-gebruiker YosherYoshi).

sterrencat4
Een dubbel-CD met de originele soundtrack van Mario Kart 8 voor 3000 sterren. Allemaal opgenomen met echte instrumenten, net als in het spel. Is dit jaar samengesteld, dus alle muziek uit de DLC-banen staat er ook op.

sterrencat5
Een Super Mario boodschappentas voor 3000 sterren. Hij is met 55 bij 29 cm niet overdreven groot, maar dankzij al die vijanden ziet de tas er wel vrolijk uit. Volgens de beschrijving in de sterrencatalogus is hij perfect om paddestoelen naar huis te dragen. Ideaal voor je volgende uitstapje naar de smartshop!

Neo-games.blog forum

Lees ook:Club Nintendo sterrencatalogus krijgt nieuwe cadeautjes
Lees ook:Wii SNES-controller in de sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus
Lees ook:Nu ook sterren voor Virtual Console- en WiiWare-spellen
Lees ook:Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus

2 reacties op “Kirby droomdeken in de sterrencatalogus

  1. Kikujiro

    Ik neem toch aan dat er meer dan één onderzetter in een set zit? Wel jammer dat je dan allemaal dezelfde krijgt. Als je zes verschillende kreeg, had ik het nog wel leuk gevonden. Als ze voor slechts één onderzetter 2500 punten vragen, is dat absurd. Ik wist niet dat die trophies zo groot waren trouwens (en zo gewild als verzamelobject). Is de ene trophy ook zeldzamer (en dus waardevoller) dan de andere? Ik kan me zo voorstellen dat mensen een licht voorkeur hebben voor bepaalde trophies. Ik zie in ieder geval nog niets van mijn gading in de catalogus staan. Er kwam toch ook nog een soort van Club Nintendo afscheidsmunt?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik zie dat alle links in deze post nu verwijzen naar Engelstalige pagina’s (wel apart, toen ik de url’s kopieerde was alles nog Nederlands) waar de onderzetters worden omschreven als “a pair of stylish Super Mario-themed coasters.” Een pair is volgens mij altijd 2, dus zoveel zal je er dan wel krijgen. Dat maakt het iets aantrekkelijker, maar Nintendo zal toch ook wel snappen dat iedereen het liefst gewoon een complete set wil hebben?

    De duurste trofee op eBay is momenteel de Special Cup voor €240,63. Dat is de vraagprijs, het is natuurlijk niet zeker dat iemand het ook echt gaat betalen. ;) Aan de andere kant: De Lightning Cup ontbreekt deze keer in de sterrencatalogus. Als dat betekent dat die bij de vorige ronde is uitverkocht was dat misschien wel de populairste.

    En Nintendo beloofde destijds in hun persbericht inderdaad dat er nog een Club Nintendo Afscheidsmunt zou komen. Blijkbaar wachten ze daarmee echt tot het laatste moment.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.