Kijk deze The Last Guardian advertentie

lastguardianadsmall1lastguardianadsmall2

Mooie tijdschrijftadvertentie voor The Last Guardian. (Klik op de pagina’s om ze in het groot te bekijken). Geen screenshots of glimmende computergraphics, maar alleen een paar eenvoudige schetsen. Zo kan het dus ook.

Sony heeft duidelijk hooggespannen verwachtingen (zie ook de eindeloze stroom Last Guardian-berichtjes op playstation.blog). Ik vraag me af of een dergelijk spel ook echt een grote hit kan worden. Ico en Shadow of the Colossus waren allebei geen verkoopsuccessen, ondanks de superpositieve recensies en een trouwe groep fans. Misschien zijn Fumito Ueda’s spellen uiteindelijk toch te zweverig voor een miljoenenpubliek?

The Last Guardian is vanaf 9 december te koop voor PlayStation 4.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailer The Last Guardian
Lees ook:Check deze Shadow of the Colossus illustratie
Lees ook:The Last Guardian leeft! Volgend jaar naar PS4
Lees ook:Nieuwe beelden uit The Last Guardian
Lees ook:Dragon’s Dogma heruitgave naar PS4 en Xbox One

2 reacties op “Kijk deze The Last Guardian advertentie

  1. Kikujiro

    Een lange ontwikkelingstijd belooft doorgaans ook niet veel goeds. Ik heb ICO en Shadow of the Colossus kort geleden (in HD) gespeeld en die spellen vielen zeker niet tegen. Ik ben benieuwd naar hoe The Last Guardian wordt ontvangen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ja, ik maak me ook zorgen. Het verhaal is dat de AI van dat beest heel moeilijk was om te ontwikkelen en dat het daarom zo lang duurde, maar het is vaak inderdaad een slecht teken.

      Shadow of the Colossus is echt een van mijn favoriete spelervaringen ooit. Ik hoop heel erg dat The Last Guardian toch weer een beetje hetzelfde gevoel kan oproepen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.