Nieuwe beelden uit The Last Guardian


Nieuwe trailer van The Last Guardian! Voorafgaand aan het filmpje zie je bovendien een kort interview met Fumito Ueda. Als je de bedenker van Ico en Shadow of the Colossus hoort praten lijkt het misschien alsof hij een beetje té geobsedeerd is door de details (wie maalt er nu om hoever een hangbrug doorzakt, het gaat toch om het avontuur etc.), maar zodra je zijn nieuwe spel in actie ziet weet je dat hij gelijk heeft. The Last Guardian oogt juist zo adembenemend omdat ieder klein detail klopt. Die hondratvogelkat is bijvoorbeeld een raar beest, maar als je ziet hoe heerlijk hij zich uitrekt voordat hij overeind krabbelt zou je bijna gaan geloven dat hij echt bestaat. Ik wil ook zo’n huisdier!

[games.blog forum]

Lees ook:Guardian Of Light: Lara Croft met een high score mentaliteit
Lees ook:Nieuwe beelden The Last Guardian
Lees ook:Formula One (PS3) gameplay trailer
Lees ook:The Last Guardian leeft! Volgend jaar naar PS4
Lees ook:Een boodschap van Fumito Ueda (The Last Guardian)

2 reacties op “Nieuwe beelden uit The Last Guardian

  1. Mindcircusnl

    Ok.. dus EN de PS3 is in prijs verlaagt… EN er een stuk mooier op geworden. Tel daar ” the last guardian” en ” heavy rain” bij op. Ik zie geen reden meer om die knaken op zak te houden
    “grijpt jas en sprint richting gamemania, komt er achter dat het best warm is en pleurt zn jas in de hoek. Komt er in gamemania achter dat zn portemenee in zn jas zat”

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      *lol*

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.