Een Team Ico compilatie?


Het is officieel nog een gerucht, maar is er iemand die gelooft dat het niet zal gebeuren? Ico en Shadow of the Colossus, net als God of War opgepoetst en samengevoegd op één schijfje voor de PlayStation 3? Sony zou wel gek zijn om dat in de aanloop naar The Last Guardian niet te doen. Ik neem het verhaal eigenlijk vooral over als excuus om weer eens een screenshot van Shadow of the Colossus te plaatsen. Bewijsstuk A is een door Kotaku onderschepte enquête waarin Sony de belangstelling peilt naar verschillende compilaties. (Andere series die in aanmerking komen zijn Metal Gear, Ratchet & Clank, GTA, Resident Evil, Gran Turismo, Final Fantasy, Yakuza en Silent Hill). Al iets concreter is het gerucht op TheSixthAxis, die van een anonieme bron hebben gehoord dat de Ico+SotC compilatie staat gepland voor het eerste kwartaal van 2011. Het nadeel aan dat verhaal is dat The Last Guardian in dat geval ook pas volgend jaar verschijnt. En ik maar hopen dat dat Sony’s grote holiday release voor 2010 zou worden.

[g.forum]

Lees ook:Dit is Team Ico’s nieuwe spel, misschien komt het je bekend voor
Lees ook:Kijk deze The Last Guardian advertentie
Lees ook:Check deze Shadow of the Colossus illustratie
Lees ook:The Last Guardian leeft! Volgend jaar naar PS4
Lees ook:Nieuwe trailer Majin and the Forsaken Kingdom

7 reacties op “Een Team Ico compilatie?

  1. Kikujiro

    Nou ja… The Last Guardian kan ook eerder uitkomen. De GOW Collection kwam hier ook pas na GOW 3 uit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Maar dat was alleen in Europa, omdat SOE weer eens lag te slapen. In Amerika werd de compilatie gewoon uitgebracht voor GOW III, zoals het hoort.

        /   Beantwoorden  / 
  2. baka dude

    ik zeg doen, Shadow of the Colossus is Geniaal, maar die heb ik al voor de ps2, maar ico wil ik zeker nog eens uitproberen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kars

    Do not..buy..ps3. Must..resist..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Hoe zei jij dat ook alweer? O ja!
      .
      Koop dan ook een PS3! Hij kost geen drol meer(in vergelijking mnet de 499 euro die ik er in totaal voor heb neergegooid) en er zijn echt wel genoeg exclusives die de moeite waard zijn om te spelen, zoals bijvoorbeeld Last Guardian ;)

        /   Beantwoorden  / 
      1. 16 feet Pauly Wauly

        of Demon Souls die 25 juni uitkomt in eu, of modnation racers, of little big planet of gow 3 of heavy rain. volgens mij komt last guardian pas eerste kwartaal 2011.
        -
        probleem is dat op dat kotaku plaatje een invul box staat die ingevuld is door de genqueteerde, oftewel dat zijn spellenreeksen die die dude wil zien en niet die sony suggereert beetje jammer ook nog ;) . Ik hoop het van harte dat zou namelijk een must zijn voor mij om een ps3 te kopen ondanks alle goeie titels hierboven.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.