Introfilmpje Ratchet & Clank Future


Ratchet & Clank zijn grappig. Eerst speelde ik Jak & Daxter, en die vond ik destijds ook grappig, maar toen ik Ratchet & Clank eenmaal leerde kennen besef ik me dat zij al die tijd grappiger waren. Bij het spelen van de PS2 spellen schoot ik regelmatig in de lach, en dat was bij het bekijken van dit introfilmpje voor de PS3 niet anders. Mooie graphics, mooie muziek, yada yada yada. De echte reden dat ik dit spel later ga kopen is omdat ik wil weten hoe het afloopt met Captain Quark en zijn "just a few heavily armed robotic commandos!"

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Primeur! Resident Evil 5 ook naar Xbox 360!
- Nieuwe screenshots en details GTA IV

Lees ook:Ratchet & Clank krijgen een bioscoopfilm
Lees ook:Lachen: Ratchet & Clank Future – Tools of Destruction
Lees ook:Ratchet & Clank Future video review
Lees ook:Nog één laatste Ratchet & Clank voor de PS3
Lees ook:Ratchet & Clank Future screenshots

6 reacties op “Introfilmpje Ratchet & Clank Future

  1. otherotter

    nou nou wat een werk,.. ik heb niet 1 keer gegrijnst. wacht eingelijk nog op de tijd dat ik echt zo hard moet lachen als bij een echte lach film (shrek 1 bijvoorbeeld) of zoals bij een caberatier. eind augustus is mijn documentaire onderzoek af(voor DVTG 3),.. daar heb ik oa game specialisten interviewt over humor in games. erg boeiend aan het worden. kan die ook tzt hier gepost worden Erik? ben erg benieuwd naar de reacties.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Over smaak valt niet te twisten. ;) Ik moest hier wel om lachen. Zo’n grap had ook best in Shrek 1 gepast… als er ruimteschepen zouden voorkomen in de wereld van Shrek en Donkey tenminste.

    Dat onderzoek klinkt wel erg interessant! Ik zou zeggen hou me op de hoogte, ik ben benieuwd en het klinkt als iets waar ik te zijner tijd best aandacht aan wil besteden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mithrandir

    Otherotter:

    De oude adventure games waren hier gewoon echt goed in. (Monkey Island, Space Quest, Sam n Max, Day of the Tentacle e.d.)

    Jammer dat er amper adventure games gemaakt worden nu :(

      /   Beantwoorden  / 
  4. otherotter

    klopt,.. die komen idd ook aan bod,.. en mario en z’n broertje in supersaga, en nog een paar maar zelfs bij spelletje als day of the tentacle zijn erg grappig maar echt dijen kletsen is echt eigenlijk niet bij door de content. en dat is wel boeiend eigenlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Maar is dat niet gewoon een kwestie van smaak? Toen ik jaren geleden Day Of The Tentacle speelde kwamen mijn ouders op een gegeven moment mijn kamer binnen om te vragen waar ik toch de hele tijd zo hard om moest lachen. Dat spel was echt hilarisch en ik zou niet weten wat de makers hadden kunnen doen om het nóg grappiger te maken.

      /   Beantwoorden  / 
  6. otherotter

    hmm,.. erik je hebt vast wel gelijk,.. maar ik ben niet zo’n lezer,.. ik kan ook zelden lachen om boeken,.of andere dingen die je moet lezen. dus,.. dan herzie ik mijn vraag,.. waarom zijn er zo weinig tekstloze echt grappig games. en is dit nog minder geworden na dat games meer gesproken tekst kregen ipv geschreven,..

    ag je get the point,..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.