Aftellen tot 30 maart


Het is vandaag het grote verhaal op bijna alle Nederlandse PS3 sites: het gezaghebbende IGN heeft voor een groeiend aantal Playstation 3 titels (MotorStorm, Genji, Rainbow Six: Vegas, Blazing Angels, NFS Carbon en Untold Legends: Dark Kingdom) een Europese releasedatum van 30 maart geprikt. Zie bijvoorbeeld hier bij Motorstorm. Met zoveel titels op precies die ene dag zou je al bijna voorzichtig de conclusie kunnen trekken dat 30 maart dan wel de Europese launchdate van de Playstation 3 moet zijn…

Klinkt logisch, behalve dan dat de game Resistance: Fall of Man volgens datzelfde IGN gepland staat voor 16 maart. Dat klinkt nog beter, maar met 6 tegen 1 lijkt 30 maart op dit moment, en volgens deze logica, het meest aannemelijk.

Typisch Sony, de launch uitstellen tot het aller laatste moment, de laatste vrijdag die nog nét in Maart valt. De rotzakken!

Bron: PS3 Focus

Zie ook:
- Gametrailers’ Motorstorm preview
- Uh oh, Katamari Damacy voor Xbox Live Arcade gaat niet door
- Final Fantasy XIII tv-commercial
- Weet je nog hoe we ons afvroegen of Sony aan de vraag zou kunnen voldoen?

Lees ook:Phil Harrison hint naar 3 maart voor Europa
Lees ook:Europese PS3 lancering op 23 maart? Gamesindustry denkt van wel
Lees ook:Europese PS3 launch “still very much on track” voor maart
Lees ook:Kaz Hirai: 380 spellen komen nog vóór maart naar de PS3
Lees ook:Army Of Two trailer

4 reacties op “Aftellen tot 30 maart

  1. Maarten

    Dan maar wachten tot 30 maart..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Niels de Rijk

    Hmmm… IGN houdt de Europese data nooit goed bij. Waarschijnlijk heeft iemand gewoon overal de laatste werkdag van maart ingevuld.

    Toegegeven, 30 maart is wel een van de meest releastische data voor een Europese release. Als de PS3 überhaupt zo snel uitkomt. Ik geloof er nog steeds niks van. :-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. ME

    Als ps3 de 30e komt is het niet gek dat resistence de 16e komt deden ze ook met de wii de spellen eerst en later de console

      /   Beantwoorden  / 
  4. Justin

    Bol.com meldt inderdaad de playstation 3 op 31 maart te kunnen leveren, dus er zit wel degelijk waarheid in dit artikel. Toch hoorde ik van een insider binnen Sony dat de console in de eerste twee weken van maart zou worden uitgebracht. Het had iets te maken over dat Sony in de laatste weken van maart altijd zijn jaaropgaaf krijgt, geloof ik.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.