Phil Harrison hint naar 3 maart voor Europa


Afgelopen dinsdag op het Threespeech evenement heeft Phil Harrison in iets meer detail over de Europese lancering van de Playstation 3 gepraat. Inclusief de eerste hint naar een concrete datum.

Er wordt in ieder geval naar gestreefd om de PS3 in de eerste twee weken van maart uit te brengen omdat in de derde week van maart Sony’s fiscale jaar afloopt en men wil graag die paar duizend aan Europeanen verkochte spelcomputers nog even meenemen in de jaarcijfers.

Vrijdag 2 of 9 maart zouden voor de hand liggende data zijn omdat vrijdag nu eenmaal een populaire dag is om nieuwe hardware te lanceren. Maar blijkbaar heeft Phil een sterke hint laten vallen dat de Playstation 3 gelanceerd zal worden op de derde dag van de derde maand.

Zoals iedereen weet is het superbelangrijk om een leuke gimmick te hebben als releasedatum. Dat maakt het voor de gemiddelde consument makkelijker te onthouden vanaf wanneer de PS3 precies is uitverkocht.

Bron: PS3forums

Zie ook:
- Drie racetitels bij Europese PS3 lancering
-

Lees ook:Europese PS3 launch “still very much on track” voor maart
Lees ook:Uitgerekend Europa moet langer wachten op PS3
Lees ook:Keynotes Phil Harrison & Satoru Iwata erg de moeite waard, mis ze niet
Lees ook:Stel snel een fatsoenlijke PS3 nickname veilig
Lees ook:Aftellen tot 30 maart

6 reacties op “Phil Harrison hint naar 3 maart voor Europa

  1. linkster

    hoi

      /   Beantwoorden  / 
  2. denise

    zien jullie wel, het was gewoon allemaal een hele grote grap..>_>

      /   Beantwoorden  / 
  3. Maarten

    dat vind ik nou echt stom hoor…

      /   Beantwoorden  / 
  4. linkster

    leuk he?

      /   Beantwoorden  / 
  5. max

    wie in europa wilt er eigenlijk een playstation 3, op het ‘hardcore’ sony publiek na dan? ik bedoel, het ding krijgt geen leuke spellen en als die wel komen dan worden de krachten van de ps3 niet optimaal benut maar op optimale kracht van de 360… denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Martin

    @ max: Dat denk je dan dus verkeerd… En je zou de mensen die op de PS3 aan het wachten zijn eens de kost moeten geven. ieddereen die blij is met zijn of haar PS2 is een potenciele PS3 koper omdat de PS3 de voortzetting van de PS2 gamesondersteuning belichaamd… PS2 is kwaliteitsconsole en de PS3 zet dit voort… Ookal heeft de concurrentie het dit keer beter voor elkaar dan de vorige keer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.