Beelden van de real-time Motorstorm demo


Het vorige filmpje van Motorstorm was lichtelijk controversieel omdat het er zo bizar goed uit zag dat bijna niemand geloofde dat het echt real-time PS3 graphics waren. Hier zijn dan eindelijk 3 foto’s van de nieuwste GDC-demo die definitief wel in real time draaide.

We zien een race-spel dat er wonderbaarlijk goed uit ziet, maar dat, eerlijk is eerlijk, toch niet de kwaliteit haalt van het oorspronkelijke filmpje. En dan weet ik dat de kwaliteit van deze foto’s belabberd is, en dat dit nog niet het uiteindelijke spel is etcetera etcetera. Maar dat vorige filmpje zag er echt gruwelijk goed uit, ik geloof nooit dat de Playstation 3 daadwerkelijk dat niveau gaat halen. Voor wie even is vergeten hoe goed dat filmpje er ook alweer uit zag, plaatsen we hem hier gewoon nog een keer.

Maar goed, zelfs zonder dit soort fotorealistische kwaliteiten wordt Motorstorm natuurlijk wel degelijk een indrukwekkend en realistisch spel. De bandensporen op de bovenste foto werden volgens Phil Harrison in real-time achtergelaten in de natte blubber. Na een tijdje kan de modder zelfs opdrogen en komen de bandensporen in een hard reliëf op de baan te staan. Je zult het beslist voelen als je daar later nog een keer overheen rijdt, en dat zijn toch grapjes die tot nu toe nog niet mogelijk waren in off-road racers.

Zie ook:
- Real-time MotorStorm demo getoond
- Zo ziet de PS3 Online HUB interface eruit
- Bekijk filmpjes van de GDC show
- Playstation 3 wordt regiovrij
- Nieuwe PS3 controller getoond op E3

Lees ook:Bekijk hier het real time Motorstorm filmpje
Lees ook:Nieuwe Motorstorm trailer
Lees ook:Eerste PS3 beelden van Ratchet & Clank
Lees ook:Ratchet & Clank naar de PS3, I-8 = Resistance: Fall of Man
Lees ook:Beelden van speelbare Warhawk demo

6 reacties op “Beelden van de real-time Motorstorm demo

  1. Moonblade

    Nogal een controverse in uw post. Ik wacht in ieder geval op de E3 beelden om te zien of het er even goed uitziet als vorig jaar in plaats van af te gaan op een 420*280 foto.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Yucko

    Hm stilstaande beelden zien er vooral bij racespellen toch wat minder uit dan een bewegend filmpje. Maar even de E3 afwachten dan maar

      /   Beantwoorden  / 
  3. John

    Dat eerste filmpje op de e3 was een streef kwaliteit. Wat ze nu in real time laten zien komt er al erg dichtbij. Dit allemaal voor een launch game. Motorstorm 2 gaat echt wel die e3 kwaliteit halen, zoniet motorstorm 3. Maar het is gewoon mogelijk met de ps3.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Maar het is gewoon mogelijk met de ps3

    Met alle respect, maar dat kun je gewoon nog niet weten.

    Tijdens de E3 werd er overigens niks gezegd over “streefkwaliteit”, het werd gewoon gepresenteerd alsof dat het spel was, net als dat Killzone filmpje. Rare praktijken zijn dat toch.

    Hm stilstaande beelden zien er vooral bij racespellen toch wat minder uit dan een bewegend filmpje.

    Daar heb je trouwens wel gelijk in. In beweging zag dit er ongetwijfeld stukken beter uit. Jammer dat Sony geen filmbeelden aan het grote publiek wil laten zien.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Moonblade

    De filmbeelden zijn er intussen.
    En het ziet er een pak beter uit dan op die paar screenshots..

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    Je hebt gelijk. Dit bericht komt morgen online op deze blog, misschien kun je je daar beter in vinden. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.