Nieuwe trailer pc/PS4-MMO Boundless

Kijken op YouTube
Sodeju, dit ziet er indrukwekkend uit. Boundless is een procedureel gegenereerd universum. Er zijn geen ruimteschepen, maar je hebt wel een superkrachtige variant op de portal-gun uit Portal. Om een magische deur naar een andere wereld te creëren, schiet je eerst op een planeet in de verte en daarna op de dichtstbijzijnde muur.

Maar dat is nog niet alles. Al die verschillende planeten zijn opgebouwd uit Minecraft-achtige blokken. Je kunt dus eindeloos dingen bouwen. Van een simpele schuilplaats (op sommige planeten wonen gevaarlijke monsters), tot grote paleizen of zelfs complete steden.

Maar dat is nog steeds niet alles. Boundless is ook een ambitieuze MMO waar alle spelers (op pc én PlayStation 4) zich in hetzelfde universum bevinden. Ontwikkelaar Wonderstruck hoopt dat er echte economieën ontstaan. Met winkeltjes waar spelers bijvoorbeeld wapens verkopen die zijn gemaakt door een andere speler, met zeldzame grondstoffen die zijn verzameld door weer een andere speler.

Boundless is nu in hele vroege early acces op de pc (nog zonder alle ambitieuze spelmechanieken), en moet volgend jaar in completere vorm ook uitkomen voor PlayStation 4.

Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky verschijnt over 8 maanden
Lees ook:Kijk dit: science fiction-spel No Man’s Sky
Lees ook:Nieuwe beelden No Man’s Sky in interview
Lees ook:Nog een No Man’s Sky video interview
Lees ook:Kijk dit: landen op een planeet in Star Citizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.