Nog een No Man’s Sky video interview

nomansskyinterview2
Dit filmpje bevat net als gisteren weer een paar niet eerder vertoonde scenes, maar het is vooral een interessant interview waarin de bedenkers van No Man’s Sky proberen uit te leggen hoe groot hun virtuele universum is. Sean Murray vertelt bijvoorbeeld dat hij in de weken voor E3 door zijn eigen spel vloog, op zoek naar een geschikte planeet om de trailer op te filmen. Gewoon omdat hij ook niet weet hoe alle werelden eruitzien. Niemand weet dat. Alles is door de computer procedureel gegenereerd.

Om te controleren of er tussen al die creaties geen mislukte planeten zitten, moest Hello Games een speciaal stuk software schrijven dat razendsnel het universum scant en overal screenshots van maakt. Het zou letterlijk jaren kosten om overal zelf te gaan kijken. Ik dacht altijd dat we No Man’s Sky voor de optimale ervaring zo snel mogelijk moesten kopen, maar het begint langzaam te dagen dat echt iedere speler de kans krijgt om nieuwe werelden te ontdekken.

Kijken op YouTube

Blijf Gamespot in de gaten houden, want morgen komt er weer een nieuw filmpje. Dan over de techniek die al die unieke levensvormen en ruimteschepen mogelijk maakt.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: science fiction-spel No Man’s Sky
Lees ook:No Man’s Sky verschijnt over 8 maanden
Lees ook:Eerste spelbeelden Beyond Good & Evil 2
Lees ook:Nieuwe trailer No Man’s Sky
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 40 (uitgespeeld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.