Nieuwe trailer indiegame Volume (PS4, Vita, pc)

volume
Ik moet bekennen dat ik Thomas Was Alone niet echt begreep. Het was een van de populairste indiegames van 2012, maar toen ik vorig jaar de Vita-versie probeerde vond ik het maar een voorspelbaar puzzel/platformspelletje. De veelgeprezen voice-over deed mij ook al weinig. Het voelde als een uit de hand gelopen tutorial met een niet erg interessant science-fiction verhaaltje. Misschien waren mijn verwachtingen gewoon te hoog.

Het nieuwe project van ontwerper Mike Bithell ziet er dan wel weer speciaal uit. Volume is een hardcore stealth-game waarin je niemand kunt verwonden. Al die slimme gadgets die je in andere sluipspellen nooit gebruikt (omdat het makkelijker is om gewoon de bewakers bewusteloos te tikken) heb je hier dus wel nodig. Dezelfde voice-over uit Thomas Was Alone is ook weer van de partij, maar nu om een Robin Hood-achtig verhaal te vertellen over een populaire YouTuber die rijke mensen besteelt. Het onderstaande filmpje ziet er veelbelovend uit.

Kijken op YouTube

Volume verschijnt volgend jaar als een timed exclusive voor PlayStation 4 en Vita. De pc-versie volgt een paar weken later.

Neo-games.blog forum

Lees ook:De dochter van Robin Williams over Ocarina of Time
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 135
Lees ook:Dakloos in The Sims 3
Lees ook:Online spelletje: Skinny
Lees ook:Een reis door de hel in puzzel/platformer Pinstripe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.