Online spelletje: Frog Fractions


Voor mij was het Eurogamer die me overtuigde om Frog Fractions niet te snel op te geven. Dat advies was belangrijk, want in het begin leek het net een suf behendigheidsspelletje. Met een educatieve boodschap. Ook dat nog. Pas toen ik genoeg fruit had verzameld om mijn kikker te upgraden begon het langzaam te dagen dat dit geen gewoon spel zou worden. Zaken als een Warp Drive, een Voice Modulator en een Presidential Swimming Pool zijn immers geen normale upgrades. Zeker niet in een educatief behendigheidsspelletje over kikkers. En waarom werden sommige prijzen vermeld in “Zorkmids”?

Wees niet bang dat ik nu al te veel heb verklapt, Frog Fractions wordt nog veel en veel vreemder. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het spel pas écht begint nadat je de Warp Drive hebt geïnstalleerd op je Chinese draak, al moet je daarvoor wel een beetje buiten de gebaande paden denken. Dat is het verraderlijke: Frog Fractions wordt niet vanzelf interessant. Als je zelf niet in actie komt kun je urenlang insecten blijven vangen zonder dat er ooit iets bijzonders gebeurt.

Doorzetters worden echter beloond met een onvergetelijke ervaring. Een reis door ruimte en tijd met milkshakes in hamsmaak, verwijzingen naar Jersey Shore, danslessen, inburgeringsexamens en insecten-porno. Net als Eurogamer roep ik iedereen dus op om Frog Fractions uit te proberen en niet te snel op te geven. Er is zelfs een kleine kans dat je onderweg iets beter leert hoofdrekenen.

Speel: Frog Fractions

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Online spelletje: Candy Box
Lees ook:Twee House of the Dead 2 & 3 Return recensies
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 39
Lees ook:Online spelletje: Rabbit Wants Cake
Lees ook:Online spelletje: Transform

2 reacties op “Online spelletje: Frog Fractions

  1. RikkieR

    Lekker veel plot-twists, erg grappig gedaan!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anwar

    Ik zit vast in de text adventure. Hoe repareer je die kapotte kabels?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.