Online spelletje: Rabbit Wants Cake


Vond jij het ook altijd zo leuk dat je in Pac-Man je bewegingen een klein beetje ‘vooruit kon programmeren’? Rabbit Wants Cake draait volledig om dat principe. Eerst druk je op de knoppen (zonder dat er iets gebeurt), daarna voert het konijntje je bewegingen pas uit. Dat wordt vooruit plannen!

De eerste paar levels zijn nog kinderlijk eenvoudig, maar zodra het spel bewegende vijanden en warp-portals introduceert worden de routes die je moet uitstippelen steeds ingewikkelder. Het is bijna alsof je gamet met gesloten ogen en daarna pas ziet hoe je het er vanaf bracht. Waar is die vijand over drie seconden? Welke kant moet ik nu op om niet in de dodelijke spikes te vallen?

Gelukkig is het ook mogelijk (anders zou Rabbit Wants Cake écht te moeilijk worden) om je bewegingen achteraf aan te passen. Via de overzichtsbalk bovenaan het scherm kun je je button input tot op de miliseconde tweaken en finetunen. Vooral in de laatste paar levels wordt het menens. Alleen spelers met een vooruitziende blik en goede programmeer-skills krijgen alle vijfentwintig stukken worteltaart te pakken.

Speel: Rabbit Wants Cake

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Kijk dit: Super Mario 64 uitgespeeld met nul sterren
Lees ook:Online spelletje: One Button Arthur
Lees ook:Online spelletje: Droplets
Lees ook:Online spelletje: One Button Bob
Lees ook:Online spelletje: A Sea Gull Company

2 reacties op “Online spelletje: Rabbit Wants Cake

  1. stone

    uit gespeeld op normaal mode. (met fine tuning) op expert lijk hij mijn zeer lastig (enkel rewrite) en ik ga daar dan ook maar niet aan beginnen. gezien het nu al miliseconden aan komt lijkt me dat bijna niet te doen in expert. wel een leuke game

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kars

    Origineel concept=) krijg gelijk een beetje het idee alsof ik audio/video aan het bewerken ben:P Dat bewerken heb ik wel echt nodig want ik kan blijkbaar niet goed inschattenXD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.