Online spelletje: Totem Destroyer 2

Het verslavende blokkenspel is terug! Net als in deel één is het in Totem Destroyer 2 de bedoeling alle blokken weg te klikken zonder dat het gouden standbeeld op de grond valt. Een level is uitgespeeld zodra alleen de onverwoestbare zwarte blokken nog over zijn.

Alles in deel twee is beter en groter. De plaatjes zijn mooier, er zijn meer levels, meer soorten blokken, meer variatie, meer puzzels, verschillende gouden standbeelden (vooral die grote ronde zijn irritant – ze blijven maar de verkeerde kant op rollen). En alsof dat nog niet genoeg is heeft Totem Destroyer 2 zelfs een Level Editor. Iedere dag komen er nieuwe levels bij.

Maar de belangrijkste vernieuwing is misschien nog wel het nieuwe zelfvertrouwen van de maker. Nu het eerste spel heeft bewezen dat de formule werkt durft hij in deel twee meer risico’s te nemen. Je merkt het meteen, de puzzels in Totem Destroyer 2 zijn veel creatiever. Al in het vierde level gebruik je een bom-blok om een toren omver te duwen. De kunst is vervolgens om het gouden standbeeld precies op tijd te lanceren (met een ander bom-blok) zodat het bovenop de omgevallen toren landt in plaats van eronder verpletterd te worden.

Speel: Totem Destroyer 2

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: Totem Destroyer
Lees ook:Online spelletje: Perfect Balance
Lees ook:Online spelletje: Transmover
Lees ook:Online spelletje: Jelly Blocks
Lees ook:Online spelletje: Bloxorz

2 reacties op “Online spelletje: Totem Destroyer 2

  1. Wormpaul

    enigst nadeel, je moet ook veel meer geluk hebben dat die bal goed valt/blijft liggen.

    Soms wel eens frustrerend als je iets doet en door zwaartekracht/pech het dan toch net fout gaat :(

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar ik had toch bij ieder level het idee dat er sowieso één ‘goede’ oplossing was die altijd werkt. Dat het vaak ook op andere (minder betrouwbare) manieren kan is alleen maar een bijkomstigheid van de realistische physics.
    .
    De levels die door andere spelers met de editor zijn gemaakt vertrouwen nog veel meer op geluk. Die zijn écht frustrerend af en toe.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.