The Legend of Zelda Wii U uitgesteld

zeldauitstel
Regisseur Eiji Aonuma zag al aankomen dat hij op de komende E3-beurs 100 keer per dag dezelfde vraag zou krijgen, daarom zet hij het slechte nieuws nu alvast op YouTube: geen nieuwe Legend of Zelda in 2015. Weinig mensen zullen verrast zijn (het is inmiddels bijna traditie dat Zelda-spellen altijd worden uitgesteld), al had ik niet verwacht dat de E3 ook overgeslagen zou worden. Wat wil Nintendo daar in hyrulesnaam dan laten zien?

Officiële reden voor het uitstel: de ontwikkeling gaat zó geweldig dat het team inspiratie heeft gekregen voor allerlei nieuwe spelelementen die het avontuur nóg fantastischer maken. Tussen de regels door: dit is Nintendo’s eerste open wereld spel en dat blijkt toch iets uitdagender dan een lineaire Zelda. Uiteindelijk wordt het vast weer een geweldige game, maar we zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Zelda-team krijgt hulp van Xenoblade Chronicles X-ontwikkelaars
Lees ook:GameXplain analyseert Legend of Zelda Wii U
Lees ook:Eijij Aonuma over de nieuwe Legend of Zelda
Lees ook:Kijk dit: Nintendo onthult Zelda voor de Wii U
Lees ook:Vervolg Max & The Magic Marker naar Xbox 360

5 reacties op “The Legend of Zelda Wii U uitgesteld

  1. micha

    Nintendo laat soms wel erg weinig zien.
    Maar een nieuwe metroid, beelden van starfox, grote mario, mario sport game. En dan droom modus 3D pokemon game en natuurlijk nieuwe F-zero

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wouwter

    Ze laten natuurlijk Animal Crossing zien op de E3. :D En ze kunnen altijd nog een nieuwe IP aan het ontwikkelen zijn, zoals ze vorig jaar ineens Splatoon lieten zien (waar ik me trouwens best op verheug).

      /   Beantwoorden  / 
  3. Inno Vation

    Ik vind het prima als Aonuma meer tijd nodig heeft. Als er één ding is waar Nintendo om bekend staat, is dat zijn games altijd af zijn.
    Geen games die nog een Day One patch nodig hebben, om de boel nog enigszins te laten draaien (The Crew met 200 MB aan bugfixes). Geen games die in 7 uur uitgespeeld kunnen worden, hoe mooi ze ook uitzien (The Order: 1886).
    .
    Ook is het verstandig van Aonuma om E3 even over te slaan, al voelt dat misschien als een teleurstelling. Iedereen herinnert zich nog de Watch_Dog mega hype in 2012, toen de trailer werd getoond. Hoe anders was de uiteindelijke game.

      /   Beantwoorden  / 
  4. G.Tom

    In de woorden van Miyamoto: “A delayed game is eventually good, a rushed game is bad forever.”

    Ik vind het prima dat ze er hun tijd voor nemen. Ik droom van een nieuwe Metroid door Retro Studios, en een nieuwe F-Zero!

    Over die Day One patches, die worden ondertussen beruchter en beruchter. De Day one patch van de nextgen versie van Borderlands 2 is 8 GB op PS4 en ZESTIEN GB op Xbone. Ben je verdorie gewoon een paar uur mee kwijt!

    Je koopt een console toch omdat ze zoveel simpeler zijn dan PC’s? Geen ingewikkelde installaties, geen gemod, maar gewoon schijfje erin en hoppa! Beginnen. Zoals op de Gamecube. Ik mis die dagen…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Inno Vation

      De Day One patch van Borderlands: The Handsome Collection bestaat niet alleen bugfixes (maar toch aardig wat).
      .
      “For The Handsome Collection, a large day-one update will be available giving access to Claptastic Voyage DLC and Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2. This update will also address various bugs,” Marion Dreo from Gearbox said.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.