GameXplain analyseert Legend of Zelda Wii U


Het filmpje dat Nintendo vorige week liet zien over de nieuwe Legend of Zelda duurde 4 minuten, maar de jongens van GameXplain weten hun analyse ervan op te rekken tot 23 minuten. Kom kijken en zie hoe iedere frame met een stofkam wordt uitgepluisd. Soms schiet de analyse iets te ver door (al die verbanden met andere Zelda-spellen klinken erg vergezocht), maar het is altijd leuk als GameXplain details aanwijst die jij over het hoofd had gezien. Mijn indruk van Nintendo’s filmpje was bijvoorbeeld dat Hyrule er een beetje leeg uitzag, maar Link blijkt ongemerkt langs tientallen wilde dieren te galloperen. Het wordt volgend jaar een feest om deze wereld zelf te verkennen en meer van dat soort details te ontdekken.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Kijk dit: Nintendo onthult Zelda voor de Wii U
Lees ook:Cloverbrawl: als videogames tot leven komen
Lees ook:Alle verborgen details in Nintendo’s Zelda-trailer
Lees ook:Hyrule Warriors vanaf 14 augustus te koop in Japan
Lees ook:Mod verandert Medieval II: Total War in “Hyrule: Total War”

4 reacties op “GameXplain analyseert Legend of Zelda Wii U

 1. Jeffrey

  Wat ze gemist hebben in dat filmpje: in heel de trailer is Links gezicht zorgvuldig buiten beeld gelaten. Ook toen de camera rond Link & Epona draaide ging de camera onder z’n gezicht door. Wat heeft dat te betekenen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Wow, dat was me niet eens opgevallen. Het zou toeval kunnen zijn (je ziet Link in 3D Zelda’s eigenlijk bijna altijd van de achterkant), maar het lijkt inderdaad alsof de camera zijn gezicht bewust ontwijkt. Helemaal opvallend omdat hij in de E3-trailer nog wel gewoon in beeld kwam. Misschien wil Nintendo ons volgend jaar toch verrassen met een vrouwelijke Link?

   Hoewel ik ook best tevreden zou zijn met die realtime baardgroei. ;)

     /   Beantwoorden  / 
 2. Kikuiro

  Ik gok op realtime baardgroei…

    /   Beantwoorden  / 
 3. G.Tom

  Ik kijk hier heel erg naar uit! Naar elke Zelda, in principe :P

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.