Nieuwe beelden Captain Toad: Treasure Tracker

captaintoad
Wat ziet Captain Toad er leuk uit! Ik was een beetje bang dat een heel spel met trage puzzellevels te veel van het goede zou zijn, maar ontwikkelaar EAD Tokyo zorgt gelukkig voor flink wat variatie. Kleine levels, lange levels, stealth levels, zenuwslopende hardloop levels (met die boostpads die je nog kent uit Super Mario 3D World). Na het zien van deze livestream snap ik waarom alle journalisten die dit spel mochten uitproberen zo enthousiast zijn: Captain Toad ziet eruit als een rasechte klassieker waar Nintendo nog jarenlang vervolgen op kan maken.

Voor iedereen die de aankondiging eerder dit jaar heeft gemist: Captain Toad is gebaseerd op een handjevol bonuslevels in Super Mario 3D World. Je bestuurt in deze levels Toad, die in tegenstelling tot Mario niet kan springen. Ogenschijnlijk simpele levels worden daardoor ingewikkelde puzzels. Voor een ster die Mario in 3 seconden zou bereiken, moet Toad vaak het hele level binnenstebuiten keren en tientallen schakelaars overhalen.

De rustige Toad-levels waren in SM3DW een fijne afwisseling van de snelle hindernisbanen, en alles wijst erop dat EAD Tokyo ze succesvol heeft uitgebouwd tot een volwaardig spel. Bekijk het filmpje en laat je ook overtuigen.

Kijken op YouTube

Captain Toad: Treasure Tracker staat in Europa gepland voor januari 2015.

Lees ook:Nieuwe trailer Captain Toad: Treasure Tracker
Lees ook:Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus
Lees ook:Een kartbaan in Super Mario 3D World
Lees ook:Toffe Japanse commercial Super Mario 3D World
Lees ook:Super Mario 3D World (met kattenthema!) voor Wii U

Eén reactie op “Nieuwe beelden Captain Toad: Treasure Tracker

  1. G.Tom

    Dit ziet er ontzettend leuk uit! En Erik, ga je Hyrule Warriors halen denk je?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.