Toffe Japanse commercial Super Mario 3D World

supermario3dworldcommercial
Dus Super Mario 3D World ziet er weer geweldig leuk uit in deze Japanse televisiereclame. Ik wou dat Nintendo’s EAD Tokyo-studio voortaan alle Mario-spellen mocht maken.

(Verschillende Mario-spellen worden gemaakt door verschillende teams. EAD Tokyo is het team achter Super Mario Galaxy 1 & 2, Super Mario 3D Land en nu dus ook Super Mario 3D World. De klassieke Mario Bros.-spellen werden echter gemaakt door een andere groep programmeurs, en de NEW Super Mario Bros.-reeks is ook weer afkomstig van een ander team. Op USgamer verscheen laatst een interessant artikel dat al die verschillende teams in kaart brengt).

Zelf vind ik dat Mario nog steeds het beste tot zijn recht komt in de tweedimensionale spellen, maar toch ben ik nooit zo enthousiast geweest over de trailers voor New Super Mario Bros. U. Die serie is saai en voorspelbaar geworden terwijl EAD Tokyo hun spellen juist volpropt met nieuwe ideeën. Stel je voor wat er zou gebeuren als deze jongens hun creativiteit mochten loslaten op een ouderwetse 2D Mario!

Super Mario 3D World is vanaf 29 november te koop in Nederland.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Japan’s populairste Mario-spellen
Lees ook:De wereldkaart van New Super Mario Bros. U
Lees ook:Amerikaanse New Super Mario Bros boxart
Lees ook:Veel New Super Mario Bros. screenshots uit de Famitsu

8 reacties op “Toffe Japanse commercial Super Mario 3D World

  1. Kikujiro

    System seller. In een bundel voor een mooi prijsje en ik ben om.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Er is sinds vandaag wel een bundel verkrijgbaar met New Super Mario Bros. U én Super Luigi U. Ook niet verkeerd, maar die prijs (rond de 300 euro) blijft lastig.
      .
      Misschien is het tijd voor een nieuwe versie van de Wii U die net als de 2DS goedkoper is omdat de grote gimmick is wegbezuinigd. Dus geen speciale controller met een touchscreen meer, maar dan wel 100 euro van de prijs af. Ik heb nog steeds geen toepassing van dat 2e scherm gezien die me echt aansprak, dus ik zou er wel voor gaan denk ik.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Gowap

        Heb je Zombie-U en Nintendoland dan al eigenlijk gespeeld.
        Of zelfs Rayman, je moet het eerst echt proberen voor je beseft wat het toe kan voegen. Ik zou je uitnodigen om het uit te proberen, maar tegenwoordig kan je gewoon in de winkel vragen om het te testen(Gamemania in België toch).

          /   Beantwoorden  / 
        1. Erik

          Het werkt inderdaad leuk bij de multiplayer minigames in Nintendoland (die heb ik gespeeld), maar dat soort spellen zijn niet echt mijn ding. ZombiU en Rayman Legends hebben ook best leuke toepassingen, maar zouden met een paar aanpassingen ook wel werken op een “gewone” spelcomputer. (Sterker nog: Rayman Legends is verkrijgtbaar voor bijna alles).
          .
          Er is op zich niets mis met de Gamepad, maar als Nintendo’s grote spellen er toch geen gebruik van maken kunnen ze het net zo goed als los accessoire verkopen. Ik wil gewoon de Mario’s en de Zelda’s spelen. Ik hoef mijn televisie ook niet te delen, dus voor mij zou een Classic Controller net zo goed werken.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Zaaltje

            Ik vind het idee vooral super dat je bijna niks meer op je tv scherm hebt zitten omdat dat naar de Gamepad is verplaatst.
            Ook gebruik ik de off-screen feature van de gamepad regelmatig

              /  
  2. Kikujiro

    Tussen de 200 en 250 euro wil ik er nog wel voor uitgeven. De controller spreekt me ook wel aan, maar dan vooral omdat ik dan kan gamen terwijjl iemand anders televisie kijkt. Ik heb sinds een week een 3DS en game dan toch meer dan met een console (Friendcode in het forum).

      /   Beantwoorden  / 
  3. G.Tom

    Ik ben vooral érg te spreken over de muziek! Big band a go-go!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Inderdaad, ook dat doen de 3D spellen tegenwoordig beter dan de 2D Mario’s. Yoshi Star Galaxy (uit SMG2) was een van mijn favoriete nieuwe Mario-deuntjes in jaren.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.