Alles is gehaakt en gebreid in Yoshi’s Woolly World

yoshiswoollyworld
He kijk, daar is Yoshi eindelijk weer. Nintendo kondigde dit vrolijke platformspel anderhalf jaar geleden aan voor de Wii U, maar sindsdien hebben we er nooit meer iets over gehoord. Ik hield er al rekening mee dat het project was geschrapt, maar vandaag kregen we dan toch weer een gloednieuwe trailer.

Het eerste dat opvalt: wat ziet Yoshi’s Woolly World er verschrikkelijk mooi uit! (Dat was trouwens een terugkerend thema bij bijna aankondigingen. De eerste lading Wii U-spellen (Nintendoland, NSMBU, Pikmin 3) oogde nog een beetje onwennig, maar blijkbaar hebben Nintendo’s ontwerpers de nieuwe hardware nu echt onder de knie). Yoshi’s wereld is nu helemaal van wol gemaakt, en dat is een spectaculair gezicht. Alles is pluizig en tastbaar, alsof je kijkt naar een stop-motion animatiefilmpje. Het spel zelf lijkt een beetje traag en de muziek is ronduit kinderachtig, maar Woolly World is een genot om naar te kijken.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Yoshi’s Woolly World naar de 3DS
Lees ook:Verkleed Yoshi met je amiibo’s
Lees ook:De geschiedenis van Yoshi in schattige trailer
Lees ook:Schattige reclame Yoshi’s Woolly World
Lees ook:Yoshi’s eerste Switch spel is gemaakt van papier

Eén reactie op “Alles is gehaakt en gebreid in Yoshi’s Woolly World

  1. davince

    Ziet er leuk uit. Echter lijkt het concept erg veel op Kirby’s Epic Yarn voor de Wii. Erg leuk en mooi spel dat ik recentelijk ben gaan spelen ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.