Kijk dit: Yoshi’s Epic Yarn voor de Wii U


Dit is intrigerend nieuws: er komt een vervolg op Kirby’s Epic Yarn, maar deze keer speelt Yoshi de hoofdrol. Andere personages kunnen dus ook uitstapjes maken naar Nintendo’s vrolijke knutselwereld. Wie weet krijgen we hierna een Metroid Epic Yarn of een spel waarin Starfox & co. over de lapjesplaneet vliegen. Zolang alle Epic Yarn-spellen er zo leuk uitzien als deze trailer zou ik er geen bezwaar tegen hebben. Het hoogtepunt hier is de scene waarin Baby Yoshi een ei haakt van zijn eigen draadjes wol, waar vervolgens een grote Yoshi uit komt springen. Schattig!

Hopelijk waakt regisseur Takashi Tezuka er wel voor dat deze nieuwe Epic Yarn niet te veel in herhaling valt. Kirby’s Epic Yarn was op zijn best wanneer er dingen gebeurden die je niet verwachtte. Als diezelfde gimmick in een volgend level weer werd gebruikt was het meteen een stuk minder speciaal. Een spel waarin al die grapjes (gebouwen met ritssluitingin, ravijnen die opgefrommeld worden) nóg een keer voorbij komen wordt echt te veel van het goede. Nieuwe gimmicks graag!

(Overigens heeft dit spel officieel nog geen titel. Ik weet niet of Nintendo echt van plan is om de Epic Yarn-woordgrap nog een keer te gebruiken).

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kirby’s Epic Yarn in het echt
Lees ook:Kirby is van wol gemaakt in Kirby’s Epic Yarn voor de Wii (trailer)
Lees ook:Alweer een nieuw Kirby platformspel voor de Wii
Lees ook:Nieuwe trailer voor Kirby’s Epic Yarn
Lees ook:Kirby gaat back to basic in zijn laatste spel op de Wii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.