Nieuwe trailer voor Kirby’s Epic Yarn


Nieuwe Kirby’s Epic Yarn-trailer uit Japan! Als we Tiny Cartridge mogen geloven is de plot van dit nieuwe spel dat Kirby een verboden tomaat opeet, waarna de eigenaar van die tomaat hem verbant naar het geknutselde koninkrijk (dat blijkbaar als een ketting om zijn nek hangt). Dat is zelfs voor Kirby’s doen een onzinnige plot. Maar ondertussen: wat een spel! Deze trailer zit vol scenes die we nog niet eerder hadden gezien en ze zijn allemaal even leuk. Dinosaurusland! Als een dolfijn door hoepels springen! Bruggen bouwen om een groot rond beest door een level te loodsen! Veranderen in een brandweerwagen! Vuurdraken! Slingeren aan pterodactyls! Zoveel creatieve ideeën heb ik niet meer in één spel gezien sinds uh… Super Mario Galaxy 2. Nintendo heeft een goed jaar. Merk wel op dat de releasedatum van 14 oktober op het einde van de trailer alleen geldt voor Japan. Niet voor Europa. Wij krijgen hem pas in 2011.

Ergens op mijn computer staat nog een half verslag van toen ik dit spel speelde op Nintendo’s Post E3 Event. Waarom heb ik dat eigenlijk nooit afgemaakt? Een leuker spel dan Kirby’s Epic Yarn heb ik die dag niet gespeeld.

[g.forum]

Lees ook:Alweer een nieuw Kirby platformspel voor de Wii
Lees ook:Kirby’s Epic Yarn in het echt
Lees ook:Kirby is van wol gemaakt in Kirby’s Epic Yarn voor de Wii (trailer)
Lees ook:Kijk dit: Yoshi’s Epic Yarn voor de Wii U
Lees ook:Kirby gaat back to basic in zijn laatste spel op de Wii

8 reacties op “Nieuwe trailer voor Kirby’s Epic Yarn

  1. JxL

    Dit spel is zoo briljant! De demo die ik op Gamescom speelde had ik al helemaal op trailers en camrecords gezien, maar toch was het heel speciaal. Niet voor niets is Kirby nog altijd mijn favoriete nintendo figuur (jah zelfs na de bijna saaie ds spellen, op het net zo briljante paintbrush na).

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wormpaul

    En er zit heel veel co-op in zo te zien!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het hele spel kan in co-op gespeeld worden. Erg leuk, omdat je elkaar ook kunt oppakken en naar vijanden gooien… al dan niet per ongeluk. ;)

        /   Beantwoorden  / 
  3. Daniel

    Dit is voor mij de eerste game die de magie van Yoshi´s Island (SMW 2) evenaart. Met name de muziek is treffend. Ik kan niet wachten :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Daar moet ik ook de hele tijd aan denken. Het spel voelt totaal anders, maar qua creativiteit komt het er dicht bij in de buurt. Yoshi’s Story en Paper Mario waren leuke pogingen om spellen met handgemaakte knutselgraphics te maken, maar zo goed als in Kirby’s Epic Yarn is het Nintendo nog niet eerder gelukt.

        /   Beantwoorden  / 
  4. Piratus

    Ik was bijna bang dat dedede niet van de partij was in dit spel.

      /   Beantwoorden  / 
  5. The Dude

    De artstyle is fantastisch… en toch denk ik dat DKC Returns leuker wordt en absoluut beter zal verkopen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Wat de verkoopcijfers betreft krijg je ongetwijfeld gelijk, maar ik vond Kirby véél leuker om te spelen dan DKC Returns. :p

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.