Eerste trailer TrackMania Wii


Mooie trailer voor TrackMania Wii. Op de DS-versie van Trackmania heb ik me destijds enorm vermaakt met de time trial uitdagingen. Die lopen uiteen van volledige races met drie laps, tot kleine baanfragmenten van hooguit een paar seconden. De streeftijden zijn steeds belachelijk krap, maar dankzij de messcherpe besturing blijf je oefenen tot je zelfs de lastigste medaille hebt verdiend. Een halve seconde van je beste tijd afschaven was nog nooit zo verslavend.  TrackMania DS had ook een uitgebreide track editor, maar omdat het spel niet online kon heb ik me daar nooit in verdiept. En nu is er dus TrackMania Wii (verwacht in het tweede kwartaal van 2010). Net zo verslavend als de DS-versie, maar deze keer wel met een online speelstand en de optie om zelfgemaakte banen uit te wisselen met vrienden. Ik voel alweer een zware verslaving opkomen.

[g.forum]

Lees ook:Trackmania ook naar de Wii, deze keer wel online
Lees ook:Eurogamer enthousiast over TrackMania DS
Lees ook:Eerste bewegende beelden Trackmania DS (Wow!)
Lees ook:Trackmania DS – Track Editor trailer
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer TrackMania 2

4 reacties op “Eerste trailer TrackMania Wii

  1. Afello

    Eindelijk! Nu nog wachten wachten wachten…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    kom maar op met dat spel

      /   Beantwoorden  / 
  3. MonkeyCrossing

    Nu nog laten weten dat het stuurtje niet gebruikt hoeft te worden en dat er online mode inzit en world wide ranking dan wordt het een leuk spel

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het stuurtje lijkt me inderdaad niks voor dit spel. Trackmania is echt gemaakt voor een digitale besturing waar je na tig pogingen precies weet hoeveel klikjes op d-pad je moet geven. Ik neem aan dat Firebrand zich dat ook beseft.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.