Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

Een nieuwe dag, een nieuwe Final Fantasy-spin off voor de Wii. Ik ben inmiddels de tel kwijt, maar het moet gezegd dat Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers er met afstand het meest veelbelovend uitziet. De afgelopen dagen is de game gepromoot met filmpjes van 20 seconden die steeds een ‘opvallende situatie’ in de spelwereld laten zien (vijanden die beginnen te dansen als ze jou hebben verslagen, de hoofdrolspeler die op het laatste moment wegduikt voor een trein). Erg intrigerend, ook omdat Square-Enix zo mysterieus doet over wat The Crystal Bearers nu precies inhoudt. In de eerste serieuze trailer (ook hieronder, met een ongewoon swingende rock’n roll soundtrack) zag het eruit als een 3D actiespel met wijds uitgestrekte omgevingen. Verder weten we alleen dat een pure ‘single-player experience’ moet worden over een held met een ‘stoer kapsel’ die vecht onder ‘helder blauwe luchten.’ Waarvan akte.

[games.blog forum]

Lees ook:Wii Ware Crystal Chronicles heeft online Pay-To-Play elementen
Lees ook:Rock and Roll Climber: bergbeklimmen met allevier je handen en voeten
Lees ook:Wii Ware lanceert in maart met nieuwe Final Fantasy game
Lees ook:Final Fantasy: Crystal Chronicles: Ring Of Fates trailer
Lees ook:Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP

2 reacties op “Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

  1. G.Gulzt

    Hey Erik, weet even niet hoe ik je anders bereik, maar ik heb je een mail gestuurd via het forum en je een PM gestuurd. Heb je die ontvangen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik heb je een PM teruggestuurd. Mailtje is definitief onvindbaar. Stonden er soms een paar url’s in? Dan is hij waarschijnlijk terechtgekomen in de junk mail folder (die zichzelf om de zoveel tijd automatisch wist).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.