Nieuwe Gameboy voor in de auto

Volgens nintendoinsider gaat Nintendo vandaag hun nieuwste versie van de GBA aankondigen; een schermpje dat je in de auto kunt ophangen. Ik dacht altijd dat de Gameboy al uitermate geschikt was voor gamen op de achterbank, maar blijkbaar vond Nintendo dat het altijd beter kan.

Het apparaatje (dat trouwens niet door Nintendo zelf ontwikkeld wordt, het is een samenwerkingsverband tussen Nintendo en een nog nader te noemen bedrijf) speelt CD’s, dvd’s en, via een speciale cartridge-opening, ook GBA-spellen. Je kunt hem ook loshalen en buiten de auto gebruiken.
Zal het echt waar zijn? Het verhaal roept bij mij vooral vraagtekens op. Hoe moet je de games besturen? Waarom GBA-games en geen Gamecube spellen? En wat is het nut er eigenlijk van als de GBA toch al een draagbaar apparaat is? Volgens eigen zeggen had nintendoinsider in het verleden als eerste de juiste info over Paper Mario 2, Mario Pinball, Nintendo Classics Collection en Metroid Pinball. Als dat echt waar is maakt dat het gerucht wel een stuk geloofwaardiger. Maar ik kom deze site nu pas tegen, ik kan niet controleren of ze al die andere primeurs echt als eerste hadden.

We komen er snel genoeg achter, volgens het artikel zal Nintendo vandaag officieel de aankondiging doen op de CES. Als het waar is wordt dit alweer de vierde versie van de GBA.

Bron: nintendoinsider

Zie ook:
De Gameboy Micro is er
Waarom staan er ringtones in de sterrencatalogus?

Lees ook:Alle Mario’s die Nintendo ooit heeft gemaakt
Lees ook:Bestuur een Mercedes-Benz in Super Mario Maker
Lees ook:De Gameboy Micro is er.
Lees ook:Ook Player’s Choice titels voor de GBA
Lees ook:Kijk hoe roze de hoes van Kirby’s Dream Collection is

Eén reactie op “Nieuwe Gameboy voor in de auto

  1. denise

    Mm.. het ding dat hier beschreven wordt heb ik eigenlijk nooit echt gezien ..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.