Animal Crossing dagboek – dag 409

ac409bIggly vroeg vandaag om een stuk fruit. Die vraag krijg ik wel vaker (ook van andere Seinfeldenaren) en hij verbaast me iedere keer weer. Ik bedoel: Seinfeld staat vol met fruitbomen en toch willen de bewoners voortdurend dat ik iets voor ze pluk. Is dat een test om te zien of ik wel een behulpzame burgemeester ben ofzo? Soms staan we letterlijk onder een appelboom terwijl ze de vraag stellen! Meestal ben ik zo braaf dat ik die appel nog voor ze pluk ook, maar vandaag besloot ik een grap uit te halen. In plaats van een appel gaf ik Iggly een van de citroenen uit de boom naast mijn huis. Lekker zuur!

Ik had verwacht dat hij een heel vies gezicht zou trekken, maar Iggly verbaasde me door de citroen gewoon op te eten. Laat ik dat nog een keer zeggen: Iggly at vlak voor mijn neus een hele citroen op. Met schil en al! En hij vond het nog lekker ook! Zouden pinguins soms geen tong hebben, of is Iggly gewoon een hele coole gast die niet wilde laten merken dat hij in mijn grap was getrapt?

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 426
Lees ook:Wat is Project Ringo?
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 280
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 424
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 410

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 409

  1. Remkje

    Jeej! Weer een dagboek! :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. G.Tom

    Ikzelf vind het altijd knap hoe ze kunnen ruiken wat voor vis ik in mijn broekzak heb voordat er geld voor aanbieden!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Wow Remkje, lang geleden dat ik die naam heb gezien. Leuk dat het dagboek weer een paar oude bekenden terugbrengt.
    .
    En Tom, het is waarschijnlijk het beste om daar niet te diep over na te denken. Zodra je de logica van Animal Crossing probeert te doorgronden lijkt het opeens ook vreemd dat 1 poppetje zoveel kasten en bankstellen in zijn broekzak kan proppen. Je kunt dat soort dingen beter gewoon accepteren om je speelplezier niet te bederven. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Remkje

    Haha, om de zoveel tijd kijk ik weer eens, wat deze keer een erg leuke verrassing gaf! Ik moet ook maar eens een 3DS aanschaffen denk ik.. Zou deze versie ook graag willen spelen. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.