Wat is Project Ringo?

Een nieuw project van Sega, dat is wat het is. Maar wat voor project? Op de irritante teaser site zag ik eerst twee benen met oversized schoenen. Mijn gedachten gingen onmiddellijk uit naar Sonic The Hedgehog, maar toen scrollde de camera iets omhoog en zag ik dat de benen gehuld waren in een kort rokje. Geen Sonic dus. Het vrouwelijke silhouet heeft een vrolijke pluk haar op haar hoofd, ze jongleert een appel in haar hand en Kotaku weet te vertellen dat ‘ringo’ het Japanse woord is voor ‘appel’. Iets met appels dus. Maar wat? En hoe? Op 24 februari horen we meer. Ik hoop vooral dat het helemaal niets met Sonic te maken heeft.

Zie ook:
- Eén van de makers demonstreert House of the Dead: Overkill
- Sega’s nieuwste arcadespel bestuur je met blokken

[games.blog forum]

Lees ook:Mario & Sonic at the Olympic Winter Games
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 409
Lees ook:Als Se7en een spel van Quantic Dream zou zijn
Lees ook:Shadow of the Colossus op een Game Boy?
Lees ook:Online spelletje: Morplee

5 reacties op “Wat is Project Ringo?

  1. Wormpaul

    Waarom las ik nu meteen;

    “Kort rokje en camera gaat langzaam verder omhoog en `t shilouet heeft een vrolijk pluk haar bovenop haar”

    Rare gedachte zo vroeg in de morgen, bewust zo geschreven Erik?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Wat? Zo heb ik het helemaal niet geschreven. :p Je doet net alsof het er als één zin staat maar in mijn tekst zijn het twee verschillende zinnen met zelfs nog een andere zin ertussen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    Vorige week heb ik uit nieuwsgierigheid de PSN demo van Sonic Unleashed gedownload en die was écht leuk! Ik heb het level uit de demo afgelopen weekend toch minstens een keer of twintig gespeeld om steeds een snellere tijd neer te zetten. Ik weet dat je, net als veel andere sites, niet positief was over dit spel,dus voor de zekerheid toch maar even op Gamerankings gekeken hoe dit spel er in de recensies van afkwam. Nou… dat was even een teleurstelling… geen goed woord in geen enkele recensie. Wel jammer, want stel je toch eens voor dat je in Unleashed een stuk of twintig tot dertig versies van het level uit de demo had gehad, in plaats van de weerwolf levels, dan was dit volgens mij een briljant spel geworden (reden waarom dit niet is gebeurd, was toch omdat SEGA dit te duur vond?. Als ik Unleashed ooit voor <20 euro ergens zie liggen, wil ik het nog wel een kans geven… dat demo level was wel erg leuk om te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kikujiro

    Oh ja… on topic… zou dit spel (Ringo) een soort van Billy Hatcher and the Giant Egg, maar dan in een ander jasje zijn? (klinkt ook niet hoopvol in dat geval).

      /   Beantwoorden  / 
  5. Erik

    Ja, het was volgens een Sega-medewerker gigantisch veel werk om al die grote levels te maken, en vervolgens racen spelers er in vijf minuutjes doorheen. Een spel van acceptabele lengte maken met alleen maar zulke levels was volgens hem niet haalbaar.
    .
    Maar inderdaad, die snelle levels zijn altijd wel de moeite waard. De eerste twee Acts van Sonic Heroes heb ik ook erg vaak gespeeld. Heerlijk nostalgische Sonic-actie, jammer dat het spel daarna zo drastisch inzakt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.