Animal Crossing dagboek – dag 395

ac395cDus de inwoners van Seinfeld vierden gisteren midzomernacht. Ik was verbaasd dat het nog steeds licht was om half 10 ‘s avonds, maar dat was heel normaal zei mijn secretaresse. Volgens haar ging de zon tijdens midzomernacht zelfs helemaal niet onder. Iedereen zou ook extra lang opblijven zodat we het begin van de zomer tot in de vroege uurtjes konden vieren.

Dat klonk gezellig, maar ik moet zeggen dat het midzomernachtfeest in de praktijk een beetje tegenviel. Op het dorpsplein stond één speciaal bord waar je foto’s kon laten maken van jezelf als zonnebloem en euh… nou ja, dat was het eigenlijk. Meer activiteiten waren er niet. Ik stond op het punt een klacht in te dienen, toen ik me nog net op tijd bedacht dat ik als burgemeester waarschijnlijk zelf de eindverantwoordelijke was. Oeps! Misschien moet ik me toch wat vaker op het gemeentehuis vertonen. Al was het maar om te voorkomen dat Isabelle in de toekomst weer zo’n suf feest organiseert.

Gelukkig was de rest van het dorp minder kritisch. Iedereen maakte plezier en toen ik om 1 uur naar bed ging scheen de zon nog steeds en waren alle inwoners van Seinfeld inderdaad nog wakker.

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 158
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 398
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 96
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 105
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 400

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.