Zijn dit de eerste screenshots van Dark Souls 3?

darksoulsIII0
Website VG247 hoorde vorige week van een anonieme bron dat Dark Souls 3 te zien zal zijn op de aankomende E3-beurs. Het klonk als een logisch gerucht (na het succes van Dark Souls 2 en Bloodborne staat uitgever Bandai Namco vast te trappelen om nog (veel) meer Souls-spellen uit te brengen), maar het was precies dat: een gerucht.

Het werd pas interessant toen YouTube-kanaal The Know vannacht op de proppen kwam met een stapel screenshots van Dark Souls 3. Met zoveel bewijsmateriaal kan ik het gerucht niet langer negeren. Met één of twee plaatjes had dit filmpje nog een flauwe grap kunnen zijn, maar het zijn er tientallen en ze zien er allemaal echt uit.

Volgens The Know verschijnt Dark Souls 3 in 2016 in ieder geval voor Xbox One en PlayStation 4. Een pc-versie is nog niet zeker. Nieuw in het spel is de mogelijkheid om maximaal 3 (!) andere spelers uit te nodigen, wat je doet door vijanden ritueel te slachten. Verder kunnen spelers deze keer zelf bonfires creëren en nieuwe zwaardmanoeuvres leren naast de standaardaanvallen.

Geloofwaardig of niet? Bekijk het filmpje en oordeel zelf.


darksoulsIII1

darksoulsIII2

darksoulsIII3

darksoulsIII4

darksoulsIII5

darksoulsIII6

darksoulsIII7

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste beelden Project Beast (opvolger Dark Souls)
Lees ook:Een manier om andere spelers te treiteren in Dark Souls
Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III
Lees ook:De invloed van Bloodborne op Dark Souls 3
Lees ook:Dark Souls naar smartphones als Slashy Souls

4 reacties op “Zijn dit de eerste screenshots van Dark Souls 3?

  1. G.Tom

    Wat, dus Souls is een jaarlijkse serie nu?

    2014 Dark Souls II en 2015 Bloodborne, 2016 of 2017 Dark Souls III, ze pompen ze opeens met een rotvaart eruit. Hopelijk is Miyazaki weer de director (Demon’s Souls, Dark Souls I en Bloodborne) want dat was voor Dark II een andere en dat is te merken. Vond hem erg vet, heb hem geplatinumd, maar ik vond Dark I toch beter. Mijn favoriet blijft Demon’s though, die atmosfeer daarin (met name de Tower of Latria!) is nog altijd ijzersterk!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Volgens de bron van VG247 is Miyazaki inderdaad weer de regisseur! Dus dat is alvast een goed teken. Dat hoge tempo is inderdaad een beetje zorgwekkend, maar tot nu toe heeft de kwaliteit van de spellen er niet onder geleden. Ik blijf hoopvol.

    (Jouw opsomming is zelfs nog indrukwekkender als je bedenkt dat From tussendoor ook nog een paar flinke DLC-pakketten heeft gemaakt. Je gaat je bijna afvragen waarom andere ontwikkelaars zo lang doen over hun spellen).

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Gerucht bevestigd. De verwachte release is niet alleen in 2016, maar zelfs al in “early 2016″. From werkt echt razendsnel.

      /   Beantwoorden  / 
  4. G.Tom

    Wacht, “early 2016″ zou dus inhouden dat de game of afgeraffeld is, of dat er al een paar jaar aan gewerkt word, maar Miyazaki zat aan Bloodborne vorig jaar nog. Zou het een C-Team kunnen zijn, naast het A-Team van Bloodborne en het B-Team van Dark II?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.