Call of Duty: Advanced Warfare trailer met Kevin Spacey

callofdutyadvancedwarfare
Het kostte vast een fortuin om Kevin Spacey in te huren, maar ik moet toegeven dat zijn aanwezigheid inderdaad iets lijkt toe te voegen aan deze trailer. Uit de mond van een anonieme stemacteur had die speech over democratie makkelijk kunnen overkomen als paranoïde onzin, maar Spacey brengt het zo overtuigend dat ik er bijna in ga geloven. Misschien wil ik inderdaad geen democratie meer?

Het spel zelf ziet er in de trailer best goed uit, maar de naam Call of Duty maakt me een beetje huiverig. Ik bedoel: ik wil best een cool science-fiction-spel spelen over supersoldaten die 10 meter hoog springen en met speciale handschoenen over muren lopen, maar ik ben bang dat die futuristische gimmicks uiteindelijk hooguit 5% van het spel beslaan. Call of Duty blijft toch in de eerste plaats een schietspel en dat is in Advanced Warfare vast niet anders. Liefhebbers kunnen deze game op 4 november dus weer blind aanschaffen, maar als Kevin Spacey-fan hou ik het dit jaar liever bij House of Cards.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Eerste trailer: Call of Duty: World at War
Lees ook:Eerste trailer Call of Duty: Infinite Warfare
Lees ook:Call Of Duty 4′s retro Arcade Mode trailer
Lees ook:Gecancelde Call of Duty speelde zich af in Romeinse Rijk
Lees ook:Tranzit: een spel binnen een spel in Black Ops 2

2 reacties op “Call of Duty: Advanced Warfare trailer met Kevin Spacey

  1. Wormpaul

    Ik had zo gehoopt dat ze echt iets anders gingen doen dit keer (nieuwe ontwikkelaar) maar het ziet er nu allemaal al weer heel generiek uit..
    .
    Geen fan v/d serie en dit deel zal mij ook niet kunnen bekoren ben ik helaas bang..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Reveal trailer ziet er gaaf uit. De vraag is of de game zelf ook zo goed is. COD Ghosts liet de wensen over naar mijn mening en hopelijk maakt de nieuwe deel van Call of duty het wel goed.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.