Capcom laat Mega Man Universe in beweging zien


Goed nieuws voor iedereen die nieuwsgierig was naar Mega Man Universe. Na de mooie maar raadselachtige teaser trailer heeft Capcom nu ook een gameplay-filmpje op het internet geslingerd. Na maanden van speculeren kunnen we eindelijk vaststellen dat Mega Man Universe… eh… gewoon weer een nieuw Mega Man-spel is? Leuk hoor, maar ik krijg hier toch een is-dit-nou-alles-gevoel van. De graphics zijn een opvallende (sommige mensen zouden zeggen amateuristische) combinatie van 2D tile art met 3D personages, maar verder lijkt het te spelen als elk ander spel in de serie. Er moet iets zijn dat Capcom ons nog niet verteld. Kiezen tussen gewone Mega Man of Box Art Mega Man kan gewoon niet de enige gimmick zijn.

(Persoonlijk ben ik erg geïntrigeerd door het laadscherm aan het begin van ieder level. Het is niet alleen raar om dat zo nadrukkelijk in een trailer te stoppen, het doet me ook denken aan de korte laadschermen die in LittleBigPlanet voor ieder level zaten. Als ik moest gokken zou ik zeggen dat iedereen in Mega Man Universe zijn eigen Mega Man-levels kan bouwen).

[g.forum]

Lees ook:Mega Man Universe geschrapt
Lees ook:De level editor van Mega Man Universe in beweging
Lees ook:Capcom bevestigt: zelf levels bouwen in Mega Man Universe
Lees ook:Kijken: Capcom’s mysterieuze Mega Man Universe
Lees ook:Eerste trailer MMO (Mega Man Online)

3 reacties op “Capcom laat Mega Man Universe in beweging zien

  1. Piratus

    Ik bn er toch wel bijna overtuit dat dit spel minimaal een level editor krijgt. zeg nou zelf, zou capcom een megaman spel maken met een level zonder een thema en met de letters megaman gemaakt van steen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Dat viel mij ook al op ja. Het level-design lijkt sowieso niet zo scherp als gewoonlijk, maar die reusachtige Mega Man-letters zijn helemaal meer iets dat een amateur zou verzinnen.
      .
      “ZE HADDEN DE 8 BITE VERSIE AN ,OETEN MAKEN!”
      .
      Nou ja, met alle keuzes die je in dit spel krijgt zou het me verbazen als er geen optie is om ook met de 8-bit sprite-Mega Man te spelen. :)

        /   Beantwoorden  / 
  2. dave500

    DIT ZIET ER SLECHT UIT
    ZE HADDEN DE 8 BITE VERSIE AN ,OETEN MAKEN!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.